Maig 15, 2021
Per Nord-Estl Libertari
2,382 vistes

La plataforma Stop macro parc eòlic considera que la instal•lació Tramuntana seria una agressió brutal al territori que hi deixaria un impacte irrecuperable 

La plataforma insisteix en un aspecte del qual quasi no se’n parla, com és l’impacte a terra, amb una macro central elèctrica de més de 12.000 metres quadrats i una línia de Molt Alta Tensió des del Riuet, a Empúries (l’Escala, Alt Empordà, comtat d’Empúries) fins a Santa Llogaia d’Alguèma 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L’Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d’Empúries) 14/05/2021.- Segons Canal 10 Empordà,  la plataforma Stop macro parc eòlic considera que la instal·lació Tramuntana seria una agressió brutal al territori que hi deixaria un impacte irrecuperable. D’aquí que no es vulgui parlar amb els promotors, entenent que no hi ha cap punt en comú, ja que s’aposta per un model d’energies renovables totalment diferent.  

La plataforma insisteix en un aspecte del qual quasi no se’n parla, com és l’impacte a terra, amb una macro central elèctrica de més de 12mil metres quadrats i una línia de Molt Alta Tensió des del Riuet, a Empúries (l’Escala, Alt Empordà, comtat d’Empúries) fins a Santa Llogaia d’Alguèma (Alt Empordà, comtat de Besalú).  

Són declaracions que formen part de l’entrevista al programa Parlem d’aquesta setmana a Canal 10 Empordà, que s’emet aquest divendres a les 8 i a les 10 del vespre i que a partir de demà es pot seguir a la carta a [www.canal10.cat].  

Dimecres vinent, 19 de maig, la plataforma i altres entitats faran un acte informatiu al CER de l’Escala a partir de les 8 del vespre. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com