Mar莽 8, 2021
Per El Pratl Libertari
156 vistes

La jornada de vaga feminista prevista avui ha comen莽at a fer-se visible als carrers del Prat a dos quarts d鈥檕nze del mat铆 a la pla莽a Catalunya del Prat amb la conflu猫ncia de dues convocat貌ries. La concentraci贸 que setmanalment convoca la Marea Pensionista -i que aquest dilluns ha coincidit amb el dia de la dona treballadora-, i la bicicletada convocada pel Comit猫 de Vaga del 8M, que d鈥檃questa manera ha volgut mostrar el seu suport a les reivindicacions dels moviments pensiones.

A les diferents intervencions a l鈥檃cte de la Marea Pensionista la q眉esti贸 de g猫nere ha resultat ben present; entre altres moments, quan s鈥檋a tractat la q眉esti贸 de la bretxa de g猫nere a les pensions, o amb la intervenci贸 d鈥檜na representant del citat Comit猫 de la Vaga Feminista.

Malgrat la pluja que ha caigut aquest mat铆 al Prat un cop finalitza鈥檛 l鈥檃cte, el Comit猫 de Vaga ha prosseguit amb el programa inicialment previst, i una vintena de dones han iniciat a cop de pedal el seu recorregut per diversos indrets de la poblaci贸, tot procedint a divulgar i donar a con猫ixer les hist貌ries associades amb aquests indrets, i la relaci贸 que guarden amb la hist貌ria de les dones pratenques.

A dos quarts de dues de migdia, est脿 previst iniciar un dinar de carmanyola als anomenats Camps de la Bunyola, afectats per un pla urban铆stic. A la tarda la mobilitzaci贸 del Comit猫 es traslladar脿 al Casal 鈥楲a Llavor鈥 situat al n煤mero 2 del carrer Arquitecte Morag脿s, on est脿 previst a dos quarts de sis l鈥檌nici d鈥檜na activitat sota l鈥檈nunciat 鈥楢rt i feminismes鈥.

Informaci贸 relacionada

La Vaga feminista del 8 de mar莽 de 2020 al Prat, en imatges

La vaga feminista del 8 de mar莽 del 2019 al Prat, en imatges 

La vaga feminista del 8 de mar莽 de 2018 al Prat, en imatges

El moviment pensionista qualifica 鈥渄鈥檌rris貌ries鈥 les mesures per a escur莽ar la bretxa de g猫nere
Autor font: Elpratllibertari.cat