Febrer 10, 2021
Per Indymedia Barcelona
1,166 vistes
Comenta l’article |
Envia per correu-e aquest* Article Notícies :: @rtivisme La nova política de la CUP, el vell capitalisme de Podem per Ni cup ni cap
10 feb 2021
La llista de la CUP está pasant desapercebuda, gràcies al seu intent de transmetre horitzontalitat, però si investiguem una mica es fàcil veure com està plagada d’excàrrecs públics.
Agregar un título(1).png
La CUP, aquells que tant crítics s’han mostrat contra Podem, aniran en aquestes eleccions amb Guanyem (d’aquí bé la “G” de la CUP-G), una facció de Podem a Badalona. Ademés portaran com a cap de llista de BCN a Dolors Sabaté, exalcaldessa de Badalona que ja ha estat 3 anys de cadireta municipal.

La resta de candidats de la CUP que ocupen les primeres posicions d’algunes llistes, comencen a ser ja veterans de la política professional que han estat uns quants anys de pagueta pública. Són exemples a la llista de Barcelona, Carles Riera, Eulàlia Reguant, Maria Sirvent (exdiputats al Parlament), Carles Escolà Sanchez (ex de IU i exalcalde de Cerdanyola), Basharat Changue i Canalejo (regidora de Moià), Daniel Celma Fernández (conselleller del districte de Sant Martí)… També tanquen dita llista simbòlicament Anna Gabriel (exdiputada, la qual ja s’ha presentat en l’exili per ser alliberada de la CGT a la UAB) i David Fernandez (exdiputat i conegut amiguet de la policia). Encapçala a Girona la llista Dani Cornellà (desde 2007 ha sigut regidor, alcalde, tinent alcade i finalment alcalde de nou). Encapçala a Lleida Pau Juvillà (exregidor) i a Tarragona Laia Estrada (exregidora).

Aquesta és una petita aproximació dels càrrecs públics que han tingut alguns dels principals candidats de la CUP, sense nombrar també com la majoria ja han estat en anteriors llistes de tota mena d’eleccions o el que és mes greu: com alguns provenen de plataformes veïnals, sindicats d’habitatge o col·lectius en lluita.

La CUP, nova política vell capitalisme
No votis i lluita!
MORT A L’ESTAT I VISCA L’ANARQUIA!


This work is in the public domain


Autor font: Barcelona.indymedia.org