Juny 28, 2022
Per Nord-Estl Libertari
98 vistes
19

                         Manifestaci贸 a Girona contra la mort de migrants a la tanca de Melilla

La massacre a Melilla, al ple extraordinari de l’Ajuntament de Girona 

L’alcaldessa rebutja en nom del Consistori els fets succe茂ts a la frontera amb Melilla 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Giron猫s, comtat de Girona) 28/06/2022.- Llegim al diari El Punt Avui que mentre centenars de persones protestaven ahir al vespre a la pla莽a del Vi, els representants municipals de l’Ajuntament de Girona celebraven un ple extraordinari que des del grup Guanyem Girona s’havia demanat endarrerir un quart d’hora per poder participar en la concentraci贸. Per貌 que, segons el portaveu d’aquest grup, Lluc Salellas, va topar amb l’oposici贸 del PSC, Ciutadans i el regidor no adscrit perqu猫 fos aix铆. 

Per aquest motiu, per poder assistir a la concentraci贸 i posterior manifestaci贸, quatre regidors de Guanyem no van ser presents al ple. Aix铆 mateix, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va condemnar i rebutjar en nom del Consistori els fets succe茂ts a Melilla i la vulneraci贸 dels drets humans. 

Tant el diari El Punt Avui com Diari de Girona es fan ress貌 de que la ciutat de Girona va acollir ahir al vespre una manifestaci贸 de condemna dels fets que es van produir divendres a la tanca fronterera de Melilla. Convocades per Girona Acull i altres entitats, centenars de  persones es van concentrar a la pla莽a del Vi i despr茅s es van dirigir contra la seu de la Subdelegaci贸 del Govern espanyol a Girona. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com