Febrer 27, 2023
Per CGT UAB
2,029 vistes

Aquest migdia el rector de la UAB ha comunicat a Doctorandes en Lluita que la Universitat Autònoma de Barcelona prorrogarà el 4rt any a tots els contractes predoctorals vigents de 3 anys en els termes que estableix l’Estatuto del Personal Investigador en Formación (EPIF). Així mateix, se’ns ha convocat a una reunió del Comitè d’empresa del PDI per tal de ratificar la mesura. A l’espera d’un anàlisis detallada de la proposta definitiva, a ningú se li escapa que aquest canvi de parer de l’Equip de Govern de la UAB és el resultat de la lluita que, fora dels despatxos, hem portat endavant des de fa anys i que l’any 2019 ja ens va permetre aconseguir aquest 4rt any de contracte.

La nostra més sincera enhorabona a tothom que al llarg d’aquests anys ha participat en les mobilitzacions pel compliment de l’EPIF. A continuació, enviem comunicat de Doctorands en Lluita (https://twitter.com/DocsLluita/status/1630223140495192066) explicant el que els hi ha transmès el Rectorat, pendent de ratificar demà al matí:

Aquest migdia el rector de la UAB ens ha comunicat l’acord arribat aquest matí des de l’Equip de Govern de prorrogar‼️TOTS‼️els contractes predoctorals vigents de 3 anys per un 1 any més, en els termes que estableix l’EPIF. L’acord seria en les següents condicions:

☑️ Pròrroga de tots els contractes vigents independentment de la font de finançament i de les clàusules que tinguin

☑️ Els contractes PIF-UAB futurs seran de 4 anys

☑️ El Rectorat es compromet a fer pressió a la Generalitat per que els contractes FI siguin de 4 anys

Demà dia 28 de febrer l’Equip de Govern ha convocat una reunió amb el Comitè d’Empresa, on esperem que s’aprovi la proposta que se’ns ha transmès. 📣📣 Gràcies a les mobilitzacions constants i la lluita col·lectiva en forma d’acció directa, recuperem el quart any que havíem guanyat al 2019 i se’ns havia tret injustament. 📣📣

Seguirem informant.

.wordads-ad-wrapper {display:none;font: normal 11px Arial, sans-serif;letter-spacing: 1px;text-decoration: none;width: 100%;margin: 25px auto;padding: 0;}.wordads-ad-title {margin-bottom: 5px;}.wordads-ad-controls {margin-top: 5px;text-align: right;}.wordads-ad-controls span {cursor: pointer;}.wordads-ad {width: fit-content;margin: 0 auto;}

Advertisement
Configuració de la privacitatAutor font: Cgtuab.wordpress.com