Juliol 29, 2021
Per Nord-Estl Libertari
235 vistes


LA IAEDEN REBUTJA ELS COMENTARIS DEL REGIDOR D’URBANISME DE LLANÇÀ FETS AL SETMANARI HORA NOVA 

LA IAEDEN afirma que per “preservar els valors ecològics i paisatgístics no pot haver-hi NI UN PAM DE CIMENT A LA FARELLA!” 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Llançà (Mar d’Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada) 29/07/2021.- En la seva entrevista al setmanari Hora Nova, el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Llançà (Mar d’Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada) denuncia que des de la IAEDEN s’està fent “publicitat enganyosa” del projecte immobiliari a la Farella i que el que dels del Consistori es vol “preservar els valors ecològics i paisatgístics“. Que dins d’aquesta “publicitat enganyosa” la IAEDEN 

està fent “[…] plantegen que tota la parcel·la, que és una hectàrea i mitja, està plenament asfaltada; i fins i tot posen com a pictograma un hotel a primera línia de mar amb no sé quantes places… Això és fals“. 

Així, la IAEDEN davant aquestes acusacions afirma en un comunicat que “no ens queda més que dir que tot el que hem denunciat fins ara es troba enterament recollit a la documentació que es va posar en exposició pública per part d’aquest Ajuntament i que el ‘pictograma [amb] un hotel a primera línia de mar’ ha estat extret també d’aquests documents. Per tant, ni la informació que hem donat és falsa o enganyosa ni la imatge que acompanya aquest escrit ens l’hem inventat. Demanem que el regidor sigui la propera vegada més respectuós amb la veritat i que si el que volen és ‘preservar els valors ecològics i paisatgístics’ no pot haver-hi NI UN PAM DE CIMENT A LA FARELLA!“. 

Podeu consultar la notícia original a  

[http://www.horanova.cat/la-nova-pineda-de-la-farella-al-detall/
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com