1,525 vistes

El passat 11 de mar莽, a la pla莽a del Rei de Barcelona, la IAC va participar de la  concentraci贸/roda de premsa de la Plataforma 3 d鈥檕ctubre de den煤ncia de la criminalitzaci贸 de la protesta als carrers.

L鈥檕bjectiu de la concentraci贸 va ser la lectura del manifest de la Plataforma 3 d鈥檕ctubre La r脿bia i la indignaci贸 acumulada ha fet vesar el vas llegida per Esther del Alc脿zar i Rosa Segu铆 (membres de la P3O). 

La represntaci贸 de la IAC va anar a c脿rrec d鈥 Assumpta Barbens, David Ca帽o (USTEC-STEs) i Eduard Lucas. Altres mebres de la IAC van participar en l鈥檕rganitzaci贸 i log铆stica de l鈥檈sdeveniment.

Segons la Plataforma 3 d鈥檕ctubre l鈥檈ntrada a pres贸 de Has茅l ha estat un detonat de mobilitzacions, aquest fet repressiu 茅s un m茅s en una llarga llista de quasi 3000 persones encausades, aquestes viol猫ncies han generat les mobilitzacions que envien un missatge clar: prou! Cal sortir al carrer! La P3O denuncia la criminalitzaci贸 que es vol fer del jovent mobilitzat i exigeix la fi de la repressi贸, llibertat sense c脿rrec als i les joves detingudes, la llibertat de les persones empresonades, que la Generalitat es retiri les acusacions i la dissoluci贸 de la BRIMO.

Koki Gassiot, com a portaveu de la Plataforma 3 d鈥檕ctubre, va fer la presentaci贸 de l鈥檃cte fent refer猫ncia a que la tria de l鈥檈spai 茅s un recordatori de qu猫 edificis d鈥檃questa pla莽a van ser cedits com a seu de la Inquisici贸 creada com a eina de repressi贸 pol铆tica. Els tribunals de repressi贸 pol铆tica i social, hereus d鈥檃quells inquisitorials, que tenen com a objectiu la repressi贸: social pol铆tica i sindical no han desaparegut. No podem acceptar la criminalitzaci贸 del dret a la protesta, ni la institucionalitzaci贸 de la repressi贸 de la dissid猫ncia: aix貌 茅s el que ens va decidir, com a membres de la Plataforma 3 d鈥檕ctubre, a la convocat貌ria d鈥檃questa roda de premsa avui, en aquest espai.

L鈥檃cte ha tingut seguiment de premsa, s鈥檋a enregistrat i publicat a Youtube.
Autor font: Iac.cat