Gener 6, 2022
Per Ateneu Enciclopedic Popular
204 vistes


La Huelga General 19, 20 mayo de 1903

voldria dedicar aquesta possada en pdf per internet avui -6 de gener de 2022-  a l鈥檃mic i soci de l鈥檃teneu enciclop猫dic  Antoni Dalmau perque entenc que ell, apreciaria aquest document

Aqu铆 trobem el primer article a primera p脿gina de Ricardo Mella que porta per T铆tol 鈥淯n Triunfo una derrota鈥 , el tema va del lligam dels pol铆tics i del parlament i de la semblan莽a entre Republicans i Mon脿rquics 茅s una definici贸 que avui podem subscriure de tots els que entri a la pol铆tica, aqu铆 us deixo el final, per貌 segurament no entendreu res si no llegiu tot l鈥檃rticle que val la penaEl campo esta por nosotros los antiparlamentarios, los antilegalistas, los anarquistas, luchemos , m谩s sin tregua, y la derrota de todos los pol铆ticos ser谩 la coronaci贸n cabal de nuestra obra.

Despr茅s trobem un article de Tarrida del M谩rmol que parla de 鈥淟a Fortuna de Rockefeler鈥,  altres articles seran de Carlos Malato, Kropotkine, Eliseo Reclus.

Despr茅s un article de R. de Mas茅s que porta per t铆tol 鈥淒e el hombre privilegiado a hombre desederado鈥 per acabar trobem una ressenya sobre la huelga general de Ubeda, que segur interessa als andalusos i la gent d鈥檃quelles comarques.

Bona Lectura
i recorda recolzar l鈥橝TENEU ENCICLOP脠DIC
aquest any celebrem el 120 aniversari de l鈥橝teneu Enciclop猫dic i el 45 del Centre de Documentaci贸 Hist貌ric Social.
si us plau,
col路labora amb l鈥橝teneu Enciclop猫dic /Centre de Documentaci贸 Hist貌ric Social
necessitem la teva col路laboraci贸 per fer una entitat culturalment i socialment amb car脿cter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinaci贸.
col路labora tant econ貌micament com aportant els teus projectes.
Fes-te鈥檔s soci de l鈥檃teneu enciclop猫dic pots fer un ingr茅s al n煤mero de compte corrent de l鈥檃teneu enciclop猫dic, Centre de Documentaci贸 Hist貌ric Social (pregunta per el compte)
Manel Aisa P脿mpolsAutor font: Ateneuenciclopedicpopular.org