Juliol 13, 2021
Per Nord-Estl Libertari
270 vistes

La finca anomenada Fluvi脿 N脿utic, al terme de Sant Pere Pescador, torna al focus de la pol猫mica per falta de llic猫ncies 

L’Ajuntament recorda als responsables dels terrenys que han de restituir el cam铆 municipal, que van tallar per unes obres 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Pere Pescadors (Baix Fluvi脿, Alt Empord脿, comtat d’Emp煤ries) 13/07/2021.- Segons EMPORDA.INFO, el 23 de febrer de l’any 2005 una explosi贸 controlada acabava amb l’edifici mig constru茂t anomenat Fluvi脿 N脿utic, a la desembocadura del riu Fluvi脿, al terme municipal de Sant Pere Pescador (Baix Fluvi脿, Alt Empord脿, comtat d’Emp煤ries). Aquest sector continua portant pol猫mica. L’Ajuntament santperenc emetia un comunicat, dies enrere, on manifestava que 芦totes les obres d’adequaci贸 que ha portat a terme en aquestes 煤ltimes setmanes el propietari de Fluvi脿 N脿utic ho han fet sense cap mena de llic猫ncia i la mateixa Generalitat ja ha decretat paralitzacions d’algunes d’elles i propostes de sancions, en especial pel que fa al domini p煤blic禄. En relaci贸 amb el tall del cam铆 municipal, el Consistori de Sant Pere Pescador indicava que 芦hi ha una sent猫ncia del 2015, on es donava la ra贸 a l’Ajuntament reconeixent que el vial 茅s p煤blic禄. 

Fa dos mesos, sense encomanar-se a ning煤, van comen莽ar a remenar禄, manifesta l’alcalde de Sant Pere, Agust铆 Badosa, el qual va fer arribar als responsables del Fluvi脿 N脿utic que 芦no hi pot fer res, ja que hi ha diferents compet猫ncies禄. 

L’espai no 茅s a dins del Parc Natural dels Aiguamoll, per貌 si forma part de la Xarxa Natura 2000 on est脿 regulat l’acc茅s motoritzat amb l’objectiu de garantir la conservaci贸 d’aquests espais. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com