Juliol 12, 2022
Per CGT-UOC Catalunya
246 vistes

Cambray persona non grataLes persones, nuclis i sindicats de la Federaci贸 d鈥橢nsenyament de la CGT Catalunya des del principi del seu mandat ens hem oposat frontalment a les pol铆tiques privatitzadores i neoliberals del Departament d鈥橢ducaci贸 liderat pel conseller Josep Gonz谩lez Cambray. I, tot i que sabem que aix貌 ja ve de fa molts anys, s铆 que 茅s veritat que el fem responsable i implementador principal d鈥檃quest atac indiscriminat contra l鈥檈ducaci贸 p煤blica.

脡s per aix貌 que, donat que des de CGT tenim clar que aquesta gent 茅s un perill pel b茅 col路lectiu de la comunitat educativa, hem decidit, per unanimitat, declarar el conseller Josep Gonz谩lez Cambray persona non grata. I tot i que, de motius, ens en sobren, aqu铆 en van uns quants que ens han fet fer el pas endavant:

  • el menyspreu que mostra, en p煤blic i en privat, cap al conjunt dels treballadors de l鈥檈nsenyament p煤blic des que va sortir a la palestra, ja com a m脿 dreta de l鈥檃nterior conseller, Josep Bargall贸;
  • el seu tarann脿 gens dialogant amb el conjunt de la comunitat educativa;
  • la seva estrat猫gia de propaganda comunicativa de marxandatge, que anteposa la informaci贸 al NODO catal脿 davant les necessitats informatives dels centres educatius;
  • la seva voluntat d鈥檈mpobrir i homogene茂tzar culturalment i cognitiva el nostre alumnat;
  • les mentides constants durant les negociacions amb el comit猫 de vaga,
  • la ineptitud i la defici猫ncia assolida en la gesti贸 de la Conselleria d鈥橢ducaci贸, i
  • les amenaces al professorat dissident que, com a Girona, Sabadell i altres indrets del territori, han aixecat la veu de la indignaci贸 contra la seva manipulaci贸.

Per tot aix貌 i molt m茅s, contra la malintencionada gesti贸 de la Conselleria d鈥橢ducaci贸 liderada per ERC i en suport i solidaritat amb tot el col路lectiu d鈥檃tenci贸 educativa que lluita per una educaci贸 p煤blica i transformadora, declarem persona non grata el conseller Josep Gonz谩lez Cambray. Ni un pas enrere!

Article original al web de CGT Ensenyament

Federaci贸 d鈥橢nsenyament de la CGT CatalunyaFederaci贸 d鈥橢nsenyament de CGT Catalunya
https://www.cgtensenyament.cat
@CGTEnsenyament
Autor font: Cgtcatalunya.cat