Novembre 27, 2020
Per Banc Expropiat
343 vistes


Ja fa m茅s de 4 anys que aquest judici est脿 pendent. Moltxs de nosaltres no oblidarem tot el que va succe茂r al maig/juny del 2016 arran del desallotjament del Banc Expropiat. Despr茅s de tot aquest temps continuem aqu铆, volent encarar aquesta lluita col路lectiva.

El judici pel qual s鈥檌mputen 5 companyxs amb diferents delictes (usurpaci贸, danys, resist猫ncia greu a l鈥檃utoritat i lesions) ha estat susp猫s varis cops per diferents motius; l鈥檃bs猫ncia d鈥檃lgunx imputadx, la falta de proves presentades, i l鈥櫭簂tim cop, l鈥檕ctubre de l鈥檃ny passat, perqu猫 abans d鈥檈ntrar a sala ens van oferir un pacte de conformitat que hav铆em de valorar.

El passat 7 d鈥檕ctubre hav铆em de presentar-nos per dir si accept脿vem o no la conformitat que oferien. Aquest pacte venia a ser una rebaixa a m铆nims de la majoria dels delictes que s鈥檌mputen, rebaixant al m铆nim de mesos la pena multa i a m铆nims de quota di脿ria. Tamb茅 eximia del pagament dels danys de la responsabilitat civil solid脿ria del local. Pel que fa al delicte de lesions ens el treien per貌 no la responsabilitat civil per indemnitzar a tres Mossos d鈥橢squadra.

Previ a la cita vam tenir un debat/reflexi贸 entorn a com encarar aquest oferiment des de diferents punts de vista, i finalment vam decidir no acceptar-lo.

Aix铆 doncs, el judici pel cas del 芦Banc Sorpresa禄 se celebrer脿 el proper 17 de mar莽 del 2021.

Seguim juntxs. Seguim lluitant.
Autor font: Bancexpropiatgracia.wordpress.com