187 vistes


Les mobilitzacions de la vaga per a l’estabilització de totes les persones en situació precària que treballen a les administracions públiques ha començat puntualment amb la formació dels piquets centrals unitaris.

A les 8 del matí el piquet més matiner s’ha concentrat a la plaça de Sant Roc de Sabadell i s’ha dirigit a l’edifici de serveis territorials d’ensenyament (Generalitat de Catalunya) on s’ha manifestat amb pancartes, senyeres dels sindicats i pirotècnia.

Poc després, a 2/4 de nou, s’ha constituït el piquet de Manresa a la delegació d’ensenyament que ha una marxat fins a la Renfe. Els membres dels piquets s’han traslladat a Barcelona per a participar de la convocatòria de manifestació a les 12:30 (plaça Urquinaona).

La plaça Imperial Tarraco a reunit el piquet a les nou, a Tarrgona. La manifestació convocada a la plaça del Carros ha començat al migdia.

Girona a concentrat centenars de persones al migdia per reclamar la fi de l’abús de temporalitat. A la concentració de la delegació territorial (Generalitat) de la Taula sindical de Catalunya s’ha llegit el manifest unitari entre dos membres dels sindicats de la Taula.

A les 12:30 han començat a concentrar-se persones a la plaça Urquinaona per participar de la manifestació unitària de Barcelona que ha de marxar per la Via Laietana fins al palau de la Generalitat.

A les 13:00 és previst l’inici de la manifestació de Lleida a la plaça del Treball.
Autor font: Iac.cat