Agost 11, 2022
Per Nord-Estl Libertari
181 vistes

Investiguen un nou cas de punxada a una noia durant la Festa Major de Roses 

L’Ajuntament condemna l’agressi贸 i titlla la pr脿ctica de “perillosa i deplorable 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Roses (Serra de Rodes, Alt Empord脿, comtat de Peralada) 11/08/2022.- Llegim al portal El Geri贸 Digital que el Mossos d’Esquadra investiguen un nou cas de punxada a una noia durant la Festa Major de Roses (Serra de Rodes, Alt Empord脿, comtat de Peralada). L’Ajuntament de Roses ha fet un comunicat per condemnar i denunciar l’agressi贸. A l’escrit, detallen que el Punt Lila instal路lat a la zona de barraques va atendre la noia, que no presentava s铆mptomes de submissi贸 qu铆mica. 

El Consistori titlla la pr脿ctica de “perillosa i deplorable” i demana col路laboraci贸 ciutadana per “seguir denunciant qualsevol agressi贸 f铆sica, verbal o sexual contra qualsevol persona“. “Volem mostrar el nostre suport i solidaritat a la noia afectada, aix铆 com reafirmar la voluntat de continuar treballant per generar espais de festa segurs i eines per conscienciar el conjunt de la poblaci贸“, afegeixen al comunicat. 

Aquest 茅s el segon cas en menys d’una setmana l’Alt Empord脿 despr茅s que la matinada del diumenge passat una noia de 14 anys tamb茅 va rebre una punxada, sens submissi贸 qu铆mica, en el transcurs de la Festa Major de Castell贸 d’Emp煤ries (Alt Empord脿, comtat de Peralada). En aquella ocasi贸 el Consistori tamb茅 va fer un comunicat denunciant l’agressi贸. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com