Novembre 22, 2022
Per Indymedia Barcelona
175 vistes
Comenta l’article |
Envia per correu-e aquest* Article Notícies :: corrupció i poder Indymedia colonitzat per l’espanyolisme per Anarquista
22 nov 2022
L’extrema dreta espanyolista fa publicacions a Indymedia bcn que no son moderades. Al mateix temps que la llengua catalana ha estat arraconada per col·lectius de tall espanyolista
6140729022_deb386c34c_z.jpg
20210517lleida_hasel035-17192532-1024x683.jpg
Frantz-Fanon_dest.jpg
L’extrema dreta espanyolista fa publicacions a Indymedia que no son moderades. Al mateix temps que la llengua catalana ha estat arraconada per col·lectius de tall espanyolista.

Un exemple de fa pocs dies és aquesta publicació:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/534694

Les publicacions no son moderades, fent de Indymedia bcn un espai atractiu per les publicacions de tall espanyolista.

Sembla increíble que aquestes altures haguem de recordar que espanyolisme = feixisme.

El caos dins de la pàgina afavoreix que la majoria de publicacions no tinguin a veure amb Barcelona o Catalunya, esdevenint un espai colonitzat per la rancietat espanyolista i anticatalana.

La xenofóbia que desprenen algunes publicacions de tall espanyolista han convertit a Indymedia BCN en un espai inútil pels moviments socials de Barcelona o Catalunya. Aixó provoca que aquest espai comunicatiu sigui aprofitat majoritàriament per col·lectius que res tenen a veure amb Barcelona o els seus moviments socials. Donant peu a l’esborrat dels barcelonins/es/is d’aquest espai.

L’absència de publicacions en català també és notable. Encara que les poques publicacions que apareixen en català son gairebé les úniques adreçades als moviments socials locals.

“Només la independència pemetrà la recuperació dels elements de cultura nacional, dels quals l’idioma n’és l’emement més destacat”
Frantz Fanon a “Els condemnats de la terra”

Mori el colonialisme espanyolista!
Visca la terra i la revolta popular!


This work is in the public domain


Autor font: Barcelona.indymedia.org