Juny 3, 2021
Per Nord-Estl Libertari
362 vistes


IAEDEN-Salvem l’Empord脿 i SOS Costa Brava convoquem una concentraci贸 de protesta en contra del Pla de Millora Urbana de La Farella, que contempla edificar la darrera pineda litoral a peu de platja de Llan莽脿 

Dissabte 5 de juny, a les 11 del mat铆, a la Platja de La Farella de Llan莽脿 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Llan莽脿 (Mar d’Amunt, Albera mar铆tima, Alt Empord脿, comtat de Peralada) 03/06/2021.- Dissabte 5 de juny, a les 11 del mat铆, a la Platja de La Farella de Llan莽脿 (Mar d’Amunt, Albera mar铆tima, Alt Empord脿, comtat de Peralada) hi ha convocada una concentraci贸. Text de la convocat貌ria:  

Vine a defensar la pineda de La Farella a Llan莽脿 

IAEDEN-Salvem l’Empord脿 i SOS Costa Brava convoquem una concentraci贸 de protesta en contra del Pla de Millora Urbana de La Farella, que contempla edificar la darrera pineda litoral a peu de platja de Llan莽脿. 

Dels 2 habitatges unifamiliars que hi ha actualment a la pineda, es pot passar a 4 blocs plurifamiliars per a 63 apartaments, 3 xalets i un hotel de 1.144 m2 i gaireb茅 10 m d’al莽ada.  

Ens trobem el dissabte 5 de juny, a les 11:00h, a la Platja de La Farella de Llan莽脿!  

Intervindr脿 entre d’altres, la Pilar Sampietro, periodista de RTVE

Aquesta acci贸 s’emmarca en la campanya Prou Ciment, M茅s Pinedes per a la salvaguarda de pinedes i retalls de bosc a tot el litoral de la Costa Brava.  

Un cop finalitzada la concentraci贸, es far脿 una caminada divulgativa pel cam铆 de ronda fins al Far de s’Arenella per con猫ixer altres punts de la fa莽ana mar铆tima amena莽ats per plans urban铆stics. 

Activitat que forma part de la Setmana de la Natura i les mobilitzacions a nivell catal脿 de SOSNATURACAT

Aqu铆 trobar脿s m茅s informaci贸 del pla urban铆stic: [https://iaeden.cat/lafarella]. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com