Abril 27, 2022
Per CNT Barcelona
182 vistes

El Primer de Maig no és un dia de festa ni de celebració, és un dia de reivindicació i d’organització en el que seguim recordant cada any els Màrtirs de Chicago i la Revolta de Haymarket.

Per això té tanta importància per a tota la classe treballadora: ens recorda, cada any, que la nostra és una història de lluita i acció. Commemorem i recordem, no només els noms, ni els fets, si no el sentit de tot: que nosaltres tenim la força per a aturar-ho tot, que no volem el seu ordre ni la seva autoritat! Que no oblidem i que seguirem lluitant!

VISCA EL PRIMER DE MAIG! VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!

Aquest diumenge 1 de Maig ens veiem doncs a Cotxeres de Sants. Organitza’t en CNT, sense alliberats ni comitès d’empresa. Perquè s’escolti la teva veu.

  • Cotxeres de Sants
  • 11.00h-13.00h.

Us hi esperem!!!

Per la tarda, ens afeigim a la manifestació unitària de la Taula Sindical de Catalunya a les 18:00h.

#cntelsindicatoquetedefiende
#ComptaAmbCNT


1° MAYO | HORA DE ORGANIZARSE!!!

El Primero de Mayo no es un día de fiesta ni de celebración, es un día de reivindicación y de organización en el que seguimos recordando cada año los Mártires de Chicago y la Revuelta de Haymarket.

Por eso tiene tanta importancia para toda la clase trabajadora: nos recuerda, cada año, que la nuestra es una historia de lucha y acción. Conmemoramos y recordamos, no sólo los nombres, ni los hechos, si no el sentido de todo: que nosotros tenemos la fuerza para pararlo todo, que no queremos su orden ni su autoridad! Que no olvidamos y que seguiremos luchando!

VIVA EL PRIMERO DE MAYO! VIVA LA LUCHA DE LA CLASE OBRERA!

Este domingo 1° de Mayo nos vemos en Cotxeres de Sants. Organízate en CNT, sin liberados ni comités de empresa. Para que se escuche tu voz.

  • Cotxeres de Sants
  • 11.00h-13.00h.

Os esperamos!!!

Por la tarde, nos adherimos a la manifestación unitaria de la Mesa Sindical de Catalunya a las 18:00h.

#cntelsindicatoquetedefiende
#ComptaAmbCNT
Autor font: Cntbarcelona.org