Novembre 29, 2020
Per Nord-Estl Libertari
330 vistes


L'encesa d'espelmes per dibuixar el SOS del Culubret.

L’encesa d’espelmes per dibuixar el SOS del Culubret.

Gent del Culubret, a Figueres, protesta amb espelmes contra els talls de llum 

Consideren que les administracions i Endesa –l’empresa subministradora– “no fan prou esfor莽os per resoldre el problema” 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empord脿, comtat de Besal煤) 29/11/2020.- Segons Empord脿.Info, ahir, coincidint amb la jornada d’obertura dels llums nadalencs a Figueres (), gent del barri del Culubret van fer una nova acci贸 de protesta contra els talls d’electricitat constants que pateixen. Una trentena de ve茂nes i ve茂ns es van reunir davant la seu social de l’associaci贸 ve茂nal per a dibuixar amb espelmes les sigles SOS.  

Estem cansats de promeses davant d’un fet d’extrema gravetat com 茅s no poder viure amb condicions normals a causa d’aquests talls que fa molts de temps que duren“, van explicar persones afectades. I consideren que les administracions –Ajuntament i Generalitat– i l’empresa subministradora Endesano fan prou esfor莽os per resoldre el problema“. 

L’equip de govern de l’Ajuntament de Figueres ha fet nombroses gestions amb Endesa per a mirar de resoldre aquests talls el猫ctrics que afecten de ple la vida quotidiana de les llars del Culubret. Aquesta setmana ha anunciat una important l铆nia d’ajuts en subvencions per a pal路liar la situaci贸, amb una partida de 60.000 euros. 

L’acci贸 d’ahir al vespre va comptar amb la pres猫ncia d’alguns regidors de l’oposici贸 municipal, com ara de Junts.   
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com