Not铆cies anarquistes de m茅s de 50 col路lectius catalans 馃彺 Anarquia.cat
  en / fr / es / pt / de / it / ca / el

Les not铆cies de 74 col路lectius anarquistes es publiquen autom脿ticament aqu铆
Not铆cies actualitzades cada dia 5 minuts

Front la emerg脠ncia capitalista, la emerg脠ncia social!!


Novembre 27, 2020
Per CNT Taxis Libertat
278 vistes

Per la suspensi贸 del pagament de lloguers, hipoteques i subministraments b脿sics (aigua, llum i gas). Per貌 tamb茅 de qualsevol deute creditici contret amb qualsevol entitat financera per part de persones sense recursos. Liquidaci贸 de l鈥檌nter猫s sobre aquestes deutes . Paralitzaci贸 sine die de qualsevol proc茅s de desnonament iniciat contra persones en situaci贸 de vulnerabilitat.

Per Garantir el pagament integra de la n貌mina, per貌 tamb茅 una renda b脿sica universal que doni cobertura a totes les persones sense ingressos regulars (especialment important per les fam铆lies amb menors a c脿rrec davant la suspensi贸 dels menjadors escolars). Impedir la carestia dels preus sobre bens de consum de primera necessitat. No permetre cap acomiadament, ni individual ni en format ERE o ERTE. Reincorporaci贸 immediata de totes les treballadores i treballadors acomiadats.

Per suspendre qualsevol activitat laboral que no respongui als serveis essencials. Reconversi贸 de la ind煤stria i transports a les necessitats sanit脿ries i la socialitzaci贸 de les mateixes

Per oferir alternatives d鈥檃llotjament per a totes les persones sense llar que el necessitin, per el que #QuedarteEnCasa 茅s un cruel insult. Els habitatges buits i en mans de bancs, fons i entitats financeres han de ser socialitzats i posats a disposici贸 dels col路lectius ve茂nals i col路lectius que lluiten contra la pobresa. Les cases s贸n de qui les habita, col路lectivitzaci贸 de l鈥檋abitatge

Per que la sanitat privada, amb tots els seus recursos, ha de ser socialitzada i posada al servei de l鈥檌nter猫s general. Aquesta injecci贸 de recursos tamb茅 s鈥檋a de destinar a garantir la cobertura sanit脿ria de tots aquells sectors hist貌ricament exclosos del dret a la salut, com la poblaci贸 immigrant, psiquiatrizada o la reclusa.. Suspensi贸 de les condemnes per a presos socials i pol铆tics. Amnistia total pel mateixos.

Per la defensa de dones i criatures que la quarantena ha for莽at a viure amb els seus maltractadors, allunyament for莽at dels mateixos.

Per desmilitaritzar les nostres vides. Que la quarantena no impliqui un pas m茅s enll脿 de la brutalitat capitalista de sempre.

Si ens obliguen a anar a treballaren plena epid猫mia per acomplir serveis no essencials, sols una vaga massiva pot protegir-nos de el contagi.

Entenem que la situaci贸 de col路lapse sist猫mic que ha agreujat el coronavirus pot ser una excusa per imposar-nos un model capitalista encara m茅s ferotge, controlador e inhum脿, per degradar encara m茅s les condicions laborals i perqu猫 el dogma de l鈥檃usteritat s鈥檃carnissi m茅s amb els mes pobres; per貌 tamb茅 pot ser una oportunitat per que els de baix prenguem consci猫ncia de les imperfeccions i fragilitats del sistema, ens disposem a recuperar part del terreny perdut i cerquem, en xarxes de recolzament, mitjan莽ant l鈥檃cci贸 col路lectiva, la palanca per un canvi de paradigma: m茅s social, m茅s just, m茅s igualitari i m茅s lliure.

SALUT I BON VIATGE
Autor font: Taxi.cnt.cat
Comentari Al F貌rum


SEGUEIX-NOS
A TWITTER
SEGUEIX-NOS
A MASTODON
SEGUEIX-NOS
A TUMBLR


Activist T-shirts Coop ★ Free Worldwide Shipping


Love hardcore hate homophobia
Good people disobey bad laws
Rise-up resist revolt
Pyramid of capitalist system
Decolonize Mohawk
People before profit
Solidarity
Anarchism
Nestor Makhno

Aquesta plataforma est脿 totalment finan莽ada per Ni Dios Ni Amo Cooperativa.
Les vendes tamb茅 contribuir a recaptar fons per a donacions a diverses organitzacions anarquistes i organitzacions ben猫fiques activistes.


Subscriu-te al nostre butllet铆
Rebeu les not铆cies m茅s rellevants a la vostra safata d'entrada un cop per setmana
Holler Box

Anarchist news | Noticias anarquistas | Actualit茅 anarchiste | Anarchistische Nachrichten | Not铆cias Anarquistas | Notizie anarchiche | Not铆cies anarquistes | 螒谓伪蟻蠂喂魏萎 螣渭慰蟽蟺慰谓未委伪

Tot el contingut provinent de llocs web externs. Les opinions s贸n les dels col路laboradors i no necess脿riament estan aprovades per Anarquia.cat o els seus socis. [Av铆s legal]