Agost 3, 2022
Per El Lokal
97 vistes

35 anys, que no s贸n pocs, intentant no perdre l鈥櫭爊im, les ganes i intervenint sobre la nostra realitat per intentar canviar-la

El dissabte 8 d鈥檕ctubre a l鈥橝gora Juan Andr茅s Ben铆tez durant tot el dia, mitjan莽ant debats, menjar i trobar-nos per afrontar el que ens ve a sobre. Ens acompanyar脿n Dolors Mar铆n i Carlos Taibo, de moment.

El dissabte 15 d鈥檕ctubre hi haur脿 concert punk a l鈥橝stilla, si l鈥檃utoritat competent no ho impedeix.

Per celebrar que seguim com a espai de resist猫ncia i autogesti贸, gr脿cies a tota la gent que en aquests anys li ha donat vida com a rac贸 llibertari de i des del Raval.

Salut i 脿nims.

Estamos preparando el 35 aniversario del lokal (1987-2022). 35 a帽os, que no son pocos, intentando no perder el 谩nimo, las ganas e interviniendo sobre nuestra realidad para intentar cambiarla

El s谩bado 8 de octubre en el Agora Juan Andr茅s Ben铆tez durante todo el d铆a, mediante debates, comida y encontrarnos para afrontar lo que se nos viene. Nos acompa帽ar谩n Dolors Mar铆n y Carlos Taibo, por el momento.

El s谩bado 15 de octubre habr谩 concierto punk en l鈥橝stilla, si la autoridad competente no lo impide.

Para celebrar que ah铆 seguimos como espacio de resistencia y autogesti贸n, gracias a toda la gente que en estos a帽os le ha dado vida como rinc贸n libertario de y desde el Raval.

Salut i 脿nims.
Autor font: Ellokal.org