Juliol 27, 2021
Per Nord-Estl Libertari
334 vistes


Es restableix a cap de m茅s de set hores la circulaci贸 de trens d’alta velocitat amb la Catalunya Nord i Occit脿nia  

Un foc ha afectat la caten脿ria a la banda francesa  

Tres trens han resultat afectats pels fets 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empord脿, comtat de Besal煤) 27/07/2021.- Llegim al Diari de Girona que La circulaci贸 de trens d’alta velocitat ja torna a estar operativa amb la Catalunya Nord i Occit脿nia. 

A un quart de dues de la tarda, s’ha restablert la connexi贸 internacional, segons informa Renfe

Els combois no podien connectar les estacions de Perpiny脿 (Plana del Rossell贸, Rossell贸, comtat de Rossell贸) amb la de Figueres (la Garriga, Alt Empord脿, comtat de Besal煤) a causa d’un incendi a les onze de la nit d’ahir dilluns a la les instal路lacions el猫ctriques i de senyalitzaci贸 al sector de Nissa d’Ausseruna (Erau, Occit脿nia), segons la SNCF, informa el diari rossellon猫s L’Ind茅pendant

Renfe ha garantit durant el temps de suspensi贸 de connexi贸 internacional la circulaci贸 de trens Ave i Avant en el tram Figueres – Girona – Barcelona. 

Trens tres afectats 

El tall de tr脿nsit ferroviari ha afectat tres trens que havien de travessar la frontera del Pirineu. 

Els trens afectats pel tall han estat dos que anaven des de Barcelona cap a Perpiny脿 i un que realitzava el trajecte contrari. 

El foc que ha interromput la circulaci贸 internacional s’ha produ茂t durant la nit. Segons ha informat aquest mat铆 la SNCF a trav茅s de Twitter, el foc s’havia produ茂t nit a prop de les vies i ha fet malb茅 la instal路laci贸 el猫ctrica de la caten脿ria entre Narbona i Besi猫rs (Erau, Occit脿nia). 

Al migdia, l’avaria s’ha pogut solucionar i els trens, han pogut tornar a circular. L’afectaci贸 ha comen莽at aquest mat铆 i ha tingut la circulaci贸 aturada durant m茅s de set hores. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com