Juliol 6, 2022
Per CNT Vall猫s Oriental
154 vistes
  • Conrado, treballadora del sector de les cooperatives deconomia solid脿ria, pren el relleu de Cristian Carmona, qui ha finalitzat el seu mandat
  • El sindicat segueix creixent a la comarca en els sectors industrials i sectors feminitzats

La CNT del Vall猫s Oriental ha acordat en la seva darrera assemblea extraordin脿ria d鈥檃filiats i afiliades renovar el Comit猫 Local, 貌rgan de gesti贸 del sindicat, un cop finalitzat l鈥檃nterior mandat. Erika Conrado ha estat escollida com a Secret脿ria General, qui succeir脿 a en Cristian Carmona.

El dissabte 18 de juny es va celebrar la darrera assemblea extraordin脿ria d鈥檃filiats i afiliades de la CNT a Granollers que, entre altes q眉estions, va acordar renovar el Comit猫 Local del sindicat al finalitzar el mandat de l鈥檃nterior 貌rgan de gesti贸 de la central anarcosindicalista al Vall猫s Oriental.

L鈥檃ssemblea va aprovar la proposta de consens per renovar el Comit猫 escollint a Erika Conrado, treballadora en el sector de les cooperatives d鈥檈conomia solid脿ria, com a Secret脿ria General, que substituir脿 a Cristian Carmona, qui ha finalitzat el seu mandat. Carmona, treballador del sector de la automatitzaci贸 i rob貌tica industrial, seguir脿 al comit猫 del sindicat com a Secretari d鈥橭rganitzaci贸, donant continu茂tat aix铆 a les tasques que el sindicat porta realitzant fins el moment.

La resta de membres que conformaran el sindicat son: Enriqueta Dalmau, del sector serveis, com a Secret脿ria de Tresoreria; Gen铆s Ferrero, sector del metall, repeteix mandat com a Secretari d鈥橝cci贸 Sindical; Sara Carmona, del sector industrial, repetir脿 mandat com a Secret脿ria de Jur铆dica; Ant貌nia Montaner, periodista, ser脿 la nova Secret脿ria de Comunicaci贸 i Portaveu del sindicat al Vall猫s Oriental; Aramis Romero, del sector industrial, ocupar脿 la Secretaria d鈥橝cci贸 Social; finalment Paco Cruz, del sector de les administracions p煤bliques, repetir脿 mandat com a Secretari de Cultura.

La renovaci贸 del comit猫 del sindicat t茅 lloc enmig de la tasca d鈥檌mplantaci贸 del sindicat en els sectors industrials de la comarca, aix铆 com en els sectors feminitzats, precaris i de noves relacions laborals que va acordar la darrera assemblea anual ordin脿ria de la CNT al Vall猫s Oriental. Els principals reptes seran seguir desenvolupant els acords de creixement i la organitzaci贸 del proper XII Congr茅s Confederal de la Confederaci贸 Nacional del Treball que tindr脿 lloc a principis de desembre a Canovelles.
Autor font: Granollers.cnt.es