Maig 31, 2021
Per Lliure Directe
103 vistes


Segona meitat del segle XX. En nou capítols d’uns cinc minuts recorrerem el nostre passat, present i futurs atenent a com l’entorn i les societats han interaccionat de manera complexa. La finalitat és tindre més eines per a construir societats justes, democràtiques i sostenibles.
Maneres d’habitar, economies, sistemes polítics, tipus de treballs, demografia, lluites socials, tecnologies, sistemes de valors, maneres de relacionar-se amb l’entorn… com han interaccionat al llarg de la història?, quin paper ha tingut la disponibilitat energètica en la seua evolució?, i en els futurs per vindre? 

Aquests microespais són una versió radiofònica d’En l’espiral de l’energia de Ramón Fernández Durán i Luis González Reyes. 

Aquests microespais són una versió radiofònica d’En l’espiral de l’energia de Ramón Fernández Durán i Luis González Reyes. 

Producció executiva: Perifèries del Món.
Guió: Luis González Reyes.
Coordinació del projecte i Direcció artística: Nelo Royner.
Direcció tècnica: Juan Castro Zuzuarregui.
Edició i Mescla: Juan Castro Zuzuarregui.
Música original: Nelo Royner.
Ambientació sonora: Juan Castro Zuzuarregui i Nelo Royner
Veu 1: Mireia Barrau Bascompte, locució i enregistrament.
Veu 2: Sabrina Molinari Tato, locució.
Veu 3: Nelo Royner, locució.
Enregistrament veus 2 i 3: Alex Boschetti.
Veu 4: Juan Castro Zuzuarregui, locució i enregistrament. 

Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional. Abril de 2021.
Aquesta obra ha sigut realitzada amb el suport financer de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València. El seu contingut és responsabilitat exclusiva de l’associació Perifèries del Món i no reflecteix necessàriament l’opinió d’aquestes institucions.
Autor font: Enredant-radioklara.blogspot.com