Maig 11, 2021
Per Lliure Directe
17 vistes

El salt a l’agricultura no va implicar necessàriament l’inici de les societats basades en la dominació. Des de fa uns 10.000 anys fins fa uns 6.000.
En nou capítols d’uns cinc minuts recorrerem el nostre passat, present i futurs atenent a com l’entorn i les societats han interaccionat de manera complexa. La finalitat és tindre més eines per a construir societats justes, democràtiques i sostenibles.
Maneres d’habitar, economies, sistemes polítics, tipus de treballs, demografia, lluites socials, tecnologies, sistemes de valors, maneres de relacionar-se amb l’entorn… com han interaccionat al llarg de la història?, quin paper ha tingut la disponibilitat energètica en la seua evolució?, i en els futurs per vindre?
Aquests microespais són una versió radiofònica d’En l’espiral de l’energia de Ramón Fernández Durán i Luis González Reyes. 

Aquests microespais són una versió radiofònica d’En l’espiral de l’energia de Ramón Fernández Durán i Luis González Reyes. 

Producció executiva: Perifèries del Món.
Guió: Luis González Reyes.
Coordinació del projecte i Direcció artística: Nelo Royner.
Direcció tècnica: Juan Castro Zuzuarregui.
Edició i Mescla: Juan Castro Zuzuarregui.
Música original: Nelo Royner.
Ambientació sonora: Juan Castro Zuzuarregui i Nelo Royner
Veu 1: Mireia Barrau Bascompte, locució i enregistrament.
Veu 2: Sabrina Molinari Tato, locució.
Veu 3: Nelo Royner, locució.
Enregistrament veus 2 i 3: Alex Boschetti.
Veu 4: Juan Castro Zuzuarregui, locució i enregistrament. 

Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional. Abril de 2021.
Aquesta obra ha sigut realitzada amb el suport financer de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València. El seu contingut és responsabilitat exclusiva de l’associació Perifèries del Món i no reflecteix necessàriament l’opinió d’aquestes institucions.

 
Autor font: Enredant-radioklara.blogspot.com