Novembre 14, 2022
Per CNT Sabadell
1,313 vistes

Can Serraparera.

Els i les treballadores de Can Serra Parera van presentar el passat dimecres 26 d鈥檕ctubre al路legacions al proc茅s d鈥檈stabilitzaci贸.

La secci贸 Sindical de CNT acusa l鈥檃juntament d鈥檃profitar el proc茅s d鈥檈stabilitzaci贸 per a canviar condicions laborals que encara estan pendents de judici i crear una llei per eludir les possibles futures sent猫ncies.

A l鈥檌nforme de les al.legacions es denuncia que l鈥檃juntament ha actuat de forma poc transparent, sense presentar les fitxes dels llocs de treball a estabilitzar ni cap preav铆s als  treballadors afectats per aquest proc茅s d鈥檈stabilitzaci贸.

Des de la secci贸 sindical de l鈥檃juntament, afectada per aquests canvis, lamenta que durant tot el procediment (que ha trigat mesos), s鈥檋a intentat establir comunicaci贸 amb el Sr. Pedro Canela cap de recursos humans de l鈥檃juntament, i que aquest s鈥檋a negat a informar al路legant que la secci贸 no t茅 representaci贸.

Segons CNT, l鈥檃juntament estaria intentant aprofitar l鈥檃provaci贸 de la RLT (relaci贸 de llocs de treball) per eludir una possible sent猫ncia judicial favorable als treballadors de can serra Parera van interposar l鈥檃ny passat. 

Per totes aquestes circumst脿ncies, la CNT ha presentat aquestes al路legacions per tal que es deixi sense efectes l鈥檃cord del Ple de l鈥橝juntament de Cerdanyola del Vall猫s de 29 de setembre de 2022.

El sindicat no descarta emprendre accions legals contra l鈥檃juntament de Cerdanyola per vulneraci贸 de llibertat sindical. 
Autor font: Sabadell.cnt.cat