Març 10, 2021
Per Indymedia Barcelona
219 vistes


Notícies :: sanitat Els convocants de les Jornades de Contrasalut volem puntualitzar alguns aspectes: per Contrasalut
Correu-e: tressenyores ARROBA protonmail.com (no verificat!)
10 mar 2021
1.-En cap moment formem part de la convocatòria contra la anomenada “llei Auschwitz” (denominació exagerada i desafortunada), va semblar interessant donat el caire de la Llei. Es tracta de la llei 8/2021 de modificació de la llei de salut de Galicia (https://www.xunta.gal/dog/Publicados/2021/20210226/AnuncioC3B0-240221-00 ), en ella hi ha un seguit d’articles intervencionistes de control social, especialment la extensió de la categoria d’autoritat sanitària, es tracta d’un desenvolupament de les mesures de la llei de l’estat d’alarma (4/1981). 2.-Vista la composició dels convocants ens desvinculem totalment de la convocatòria i lamentem haver-li donat ales.
3.-Que els ponents han de tenir una participació tècnica i no pas política, els dos ponents no tenen relació amb l’extrema dreta, i en el cas de Costa a freqüentat els medis i publicacions llibertàries.

També és de lamentar la reacció híperventilada d’alguns, que sense preguntar ni investigar el més mínims el fet es llencen a fer acusacions genèriques.

SALUT I ANARQUIA


This work is in the public domain


Autor font: Barcelona.indymedia.org