Març 17, 2023
Per CGT Diputació De BCN
2,171 vistes

ELECCIONS SINDICALS 2023. COMUNICAT D’INICI DE CAMPANYA

VOTA CGT: AMB FERMESA, AMB ESPERANÇA I SENSE POR

Companyes, companys,

L’any 2007 vam començar a caminar per construir un projecte sindical diferent a la Diputació, per CONSTRUIR L’ALTERNATIVA SINDICAL. Ara, després de quatre conteses electorals, és hora ja de convertir aquesta alternativa en realitat. El proper DIMECRES 29 DE MARÇ se celebraran les Eleccions Sindicals per a triar les persones que seran els nous Delegats i Delegades a la Junta de Personal durant els següents 4 anys, fins al 2027. Volem fer una crida a tothom a PARTICIPAR DE FORMA MASSIVA EN AQUESTES ELECCIONS, que seran les primeres que es realitzaran a la Diputació, després de la pandèmia, en un context de teletreball. Cridem a participar i no quedar-se a casa aquell dia, per a que sigui realment la veu i la voluntat de la nostra plantilla la que s’expressi a les urnes i ningú no hagi de passar-se després 4 anys més, 1.460 dies amb les seves nits, lamentant-se i esperant que la distribució de la representativitat entre els Sindicats a la Diba pugui passar a ser una altra. Fer un esforç de presencialitat per acudir a les urnes el dia 29 molt probablement ENS EVITARÀ HAVER DE FER-NE MOLTS ALTRES, D’ESFORÇOS, durant els 4 anys que han de venir. I 4 anys, prou bé que ho sabeu, poden arribar a fer-se molt llargs.

Pensem que sou molts i moltes les que teniu clar que sempre hem estat quan ens heu necessitat, que hem estat partint-nos la cara contínuament per la nostra plantilla. Allà on fos i davant qui fos. A la Dipu i fora de la Dipu, als despatxos i, especialment, als carrers. Fent cessar ministres i fent canviar lleis, fins i tot, quan ha calgut. Aquest cop, EL DIA 29, US NECESSITAREM A VOSALTRES, A TOTES. Cridem a participar, de forma massiva, a acudir a les urnes per a triar la papereta de la candidatura de la gent valenta de la CONFEDERACIÓ GENERAL DE TREBALL (CGT). La papereta de la CGT que, fins i tot en moments difícils i en condicions molt adverses, és l’única que ha demostrat i continuarà demostrant en aquesta casa que és la que fa possible allò que tothom diu que és o sembla ser impossible. L’única també, malgrat tot el que sabem que diuen de nosaltres, que ha demostrat que no ven fum ni enganya a ningú. Trieu-la AMB FERMESA, AMB ESPERANÇA I SENSE POR. Doneu-nos amb ella més força, tota LA VOSTRA FORÇA. Perquè les coses es poden canviar, és hora ja de començar a canviar-les, i perquè entre totes, si volem, ho podrem tot.

ASSEMBLEES

La campanya d’Eleccions comença avui, 18 de març, i finalitzarà el proper dia 27. Durant la mateixa tenim previst visitar presencialment diversos centres de treball i realitzar algunes Assemblees informatives per a explicar-vos un cop més el nostre projecte i animar-vos a donar-hi suport votant per la nostra candidatura. El CALENDARI D’ASSEMBLEES que tenim previst és el següent:

  • 21/3/2023 (dimarts); 13h-15.30h; Escola Industrial: Edifici 25, aula S6
  • 22/3/2023 (dimecres); 10h-12h; Recinte Mundet: Sala annexa al Pavelló Nord
  • 22/3/2023 (dimecres); 17h-19h; Recinte Mundet: Sala annexa al Pavelló Nord
  • 23/3/2023 (dijous); 13h-15.30h; Recinte Mundet: Edifici Serradell Trabal, Sala D-2
  • 27/3/2023 (dilluns); 13h-15.30h; Recinte Maternitat: Pavelló Xaloc, Aula A-5

Totes aquestes Assemblees han estat comunicades en temps i forma als RRHH de la Diputació i estan autoritzades. En totes elles es convoca al conjunt del personal de la Diba, per la qual cosa podeu acudir, si voleu, a aquella que se celebri el dia i l’hora que millor us convingui, encara que no sigui al vostre Recinte o centre de treball. Podreu justificar, com sempre, el temps d’assistència, així com els desplaçaments, amb un codi d’incidència 562 o mitjançant l’Espai Personal (Gestió per raons de servei; observacions: Assistència a Assemblea autoritzada).

MATERIALS DE CAMPANYA

Hem preparat diversos materials de campanya per a les presents Eleccions. Tots ells els teniu disponibles al nostre blog (https://cgtdiba.wordpress.com/) i als enllaços que us detallem a continuació. També els anirem difonent aquests dies pel Canal de Telegram ‘[email protected] Eleccions Sindicals 2023’, al qual us animem a subscriure-us per poder rebre en el vostre mòbil totes les novetats (https://t.me/s/cgtdibaeess2023), i pel nostre compte de Twitter (https://twitter.com/cgtdiba).

En concret, teniu:

  • El nostre VÍDEO DE CAMPANYA, que estem convençudes que us agradarà: https://bit.ly/3mOVmZO. També el podeu veure directament a Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vm66sCW0RoE  
  • La CARTELLERIA que us proposem ajudar-nos a difondre i que anirem penjant aquests dies per tots els centres de treball: https://bit.ly/3yEH1Sy
  • La nostra PLATAFORMA REIVINDICATIVA, en la qual es detallen els eixos de treball sindical que considerem prioritaris per a aquest proper mandat, i on trobareu també la llista de les nostres 47 candidates i candidats, encapçalada per la Ivana, pel Josep i per l’Eulàlia: http://bit.ly/3JNxIWv

Addicionalment, i si bé no és pròpiament un material elaborat per a les Eleccions de la Diba, us animem a fer un cop d’ull als continguts del web https://recuperarlopublico.org/, de la nostra Federació Sectorial estatal (FETAP-CGT). Disponible no només en castellà, sinó també en català (https://recuperarlopublico.org/cat/).

Durant els propers dies us anirem enviant alguns altres comunicats, i intentarem resoldre també tots els dubtes que ens traslladeu en relació a l’exercici del vostre dret de vot. Recordeu que teniu disponible a https://intradiba2.diba.cat/web/eleccions-sindicals tota la informació corporativa rellevant en relació a aquest procés electoral (calendari, vot per correu, llocs i horaris de votació, règim de permisos, etc).

Ens veiem com sempre aquests dies pels centres de treball, i el 29 a les urnes, amb la papereta de la Confederació a la mà. Salut!

MAI MÉS SOLES! JUNTES SOM FORTES! VOTA CGT!  

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona

18 de març del 2023

—-

Comunicat en PDF, per a descarregar: Clicant aquí.

.wordads-ad-wrapper {display:none;font: normal 11px Arial, sans-serif;letter-spacing: 1px;text-decoration: none;width: 100%;margin: 25px auto;padding: 0;}.wordads-ad-title {margin-bottom: 5px;}.wordads-ad-controls {margin-top: 5px;text-align: right;}.wordads-ad-controls span {cursor: pointer;}.wordads-ad {width: fit-content;margin: 0 auto;}

Advertisement
Configuració de la privacitatAutor font: Cgtdiba.wordpress.com