282 vistes

Dijous 16 de maig 茅s prevista la jornada electoral que ha de configurar la nova Junta de personal funcionari (JPF) del Personal d鈥檃dministraci贸 i serveis (PAS) de la Universitat aut貌noma de Barcelona (UAB). La Junta sortint tenia una composici贸 de 21 persones: 5 dels CAU-IAC, 8 de CCOO, 5 de la UGT i 3 de l鈥橝DT.

La nova JPF estar脿 composada per 23 persones en haver-se superat el miler de contractes de funcionaris PAS a la UAB. Actualment els organismes unitaris de la UAB son 4, ja que l鈥櫭爉bit contractual 茅s diferent, i cada un d鈥檈lls segueix el seu propi calendari electoral:

  • Comit猫 d鈥檈mpresa del personal docent investigador,
  • Comit猫 d鈥檈mpresa del personal d鈥檃dministraci贸 i serveis,
  • Junta de personal funcionari docent investigador,
  • Junta de personal funcionari d鈥檃dministraci贸 i serveis.

A les actuals eleccions la Secci贸 sindical CAU-IAC de la UAB presenta una candidatura integrada per 26 candidates i 14 candidats, 40 en total. 脡s una candidatura que es defineix com a feminista i que compagina experi猫ncia i renovaci贸; procurant que estiguin representades les diferents categories, nivells, horaris, 脿rees, serveis, departaments, etc.

Una vegada m茅s la Secci贸 sindical ha optat per una campanya de format telem脿tic utilitzant els recursos de missatgeria electr貌nica, p脿gines web i correu electr貌nic, apostant per l鈥檈stalvi de paper tant per economia com per comprom铆s ecol貌gic. La jornada electoral es far脿 tamb茅 amb vot electr貌nic, permeten les votacions des de qualsevol terminal amb connexi贸 internet.

La UAB va implementar el sistema de votaci贸 electr貌nica el 2010 amb una primera experi猫ncia pilot, en les eleccions de representants d鈥檈studiants al Claustre, sent una de les administracions p煤bliques pioneres en aquests formats electorals. El 2014 es va realitzar la primera jornada electoral sindical en format electr貌nic de la UAB. Aquestes iniciatives han suposat un important estalvi d鈥檌mpressi贸, tant en les jornades electorals com en les mateixes campanyes.
Autor font: Iac.cat