Novembre 24, 2021
Per Nord-Estl Libertari
289 vistes


El regidor del PDeCAT Vishal Shahani fa com Comuns de l’Escala, ja que aposta pel macro parc e貌lic mar铆 Tramuntana 

El grup municipal de l’Escala dels Comuns fa dies ja es manifest脿 pel macro parc a la badia de Roses, sigui per Canal 10 l’Escala o tamb茅 per R脿dio l’Escala 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L’Escala (Baix Ter, Alt Empord脿, comtat d’Emp煤ries) 24/11/2021.- El regidor a l’Ajuntament de l’Escala (Baix Ter, Alt Empord脿, comtat d’Emp煤ries) del PDeCAT Vishal Shahani fa a Canal 10 Empord脿 com els Comuns de l’Escala, ja que aposta pel macro parc e貌lic mar铆 Tramuntana. El grup municipal de l’Escala dels Comuns fa dies ja es manifest脿 pel macro parc a la badia de Roses, sigui per Canal 10 l’Escala o tamb茅 per R脿dio l’Escala  

Shahani diu que l’equip de govern municipal de l’Escala hauria de definir projectes abans de destinar diners a partides d’inversi贸. Es posa com exemple la quantitat destinada dels pressupostos de 2022 a la transici贸 energ猫tica, s’explica, sense tenir un projecte definit que marqui el dest铆 final dels diners.  

El regidor ho comentava a La Casa de la Vila de Canal 10, on parlant de transici贸 energ猫tica es referia al projecte del macro parc e貌lic mar铆 Tramuntana, considera que “la societat ha de canviar de mentalitat si es vol que aquesta transici贸 es faci realitat“. 

Shahani tamb茅 parlava de l’oficina d’atenci贸 a la gent gran, on creu que abans de fer res o contractar cap empresa, s’hauria d’estudiar quines s贸n les necessitats reals. 

Com a regidor i metge Vishal Shahani parlava de l’ampliaci贸 del cap de l’Escala, diu molt necess脿ria. Sobre els serveis que es podran oferir amb l’ampliaci贸 comentava que ara mateix ja es van ampliant i que s’han d’ajustar al que demana Salut. El que si es posar脿 en marxa ser脿 el servei d’ecografies per infantil. L’entrevista 铆ntegre a Vishal Shahani es pot veure a la carta a [www.canal10.cat] o en diferents re-emissions per la TDT.
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com