Setembre 29, 2021
Per Nord-Estl Libertari
392 vistes


L'Escala engega el procés per a redactar el POUM

El regidor de Gent de l’Escala diu que al municipi no hi ha un procés participatiu 

El portaveu de Gent de l’Escala, Carles Carlà, creu que a l’Escala es fan processos informatius i no participatius. Ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L’Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d’Empúries) 29/09/2021.- Segons Canal 10 Empordà, el grup municipal de Gent de l’Escala, a l’oposició, afirma que al municipi es té mal entès què és un procés participatiu, que realment el que es fa són processos informatius on es deixa opinar els participants. Posava com exemple l’assemblea recent sobre el nou POUM, quan una persona del públic va voler dir la seva, contradient el que s’explicava, i se li va tallar el discurs.  

Creu que la participació ciutadana s’hauria de reformular i modernitzar. Carles Carlà ho explica al programa La Casa de la Vila d’aquesta setmana, on també feia balanç de l’estiu, deia econòmicament prou bo, però pel que fa a serveis com la neteja o la cobertura mòbil no han donat la talla. 

A l’entrevista també sorgia que probablement l’Ajuntament haurà de pagar una quantitat important de diners a l’empresa que gestiona la piscina, i és que el conveni entre les dues parts especifica que per sota d’un nombre d’abonats el Consistori ha de cobrir la diferència. Carlà creu que la pèrdua d’abonats es deu més a la baixa qualitat dels serveis que ofereix la instal·lació. 

L’entrevista  de La Casa de la Vila es pot seguir íntegre a la carta a [www.canal10.cat].
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com