Gener 27, 2023
Per Nord-Estl Libertari
1,784 vistes

El Nucli d’Ensenyament de la CGT de Girona fa una valoració positiva de la jornada de vaga 

Centenars d’ensenyants s’han mobilitzat a les comarques gironines 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gavarres, Gironès, comtat de Girona) 27/01/2023.- El Nucli d’Ensenyament de la CGT de Girona fa una valoració positiva de la jornada de vaga: 

Des del Nucli d’Ensenyament de la CGT de Girona fem una valoració positiva de la jornada de vaga viscuda avui. Hem sigut centenars de persones, les que avui ens hem mobilitzat a les comarques gironines. Des d’aquest sindicat, volem denunciar situacions com les dels instituts de Bescanó i Maçanet de la Selva que són barracons o el de Cassà de la Selva on alumnes i mestres fa més de 20 anys que pateixen aquestes mateixes condicions. 

Alhora ens han fet arribar, per part de diferents claustres, fortes queixes perquè les temperatures a les aules són molt baixes i freguen el límit permès per normativa. En aquestes condicions no es pot ni treballar ni aprendre, tal i com passa a l’Institut de Caldes de Malavella per exemple. Així mateix, altres reivindicacions com la fixesa del personal interí, la baixada de les ràtios d’alumnes o l’augment de la inversió pública en recursos són alguns dels motius que ens porten a continuar amb la lluita demà dijous dia 26 i a concentrar-nos a Girona a les 10.30h davant la seu de la Generalitat. 

Nucli d’Ensenyament de la CGT de Girona (25/01/2023).
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com