Agost 17, 2022
Per Ateneu Enciclopedic Popular
246 vistes

La Novela Ideal 237, El Hijo del camino Antonia Maym贸n

Otra novela Ideal para perderse en el compromiso social, las vicisitudes de las mujeres , el amor , los hijos , la dif铆cil paternidad de alg煤n padre, un viaje a Madrid, la boda de una hermana en la ciudad condal , y el nuevo de Espartaco para liberarse de la esclavitud y la toma de la Bastilla en busca una vez m谩s del sue帽o de la libertad.

Espero que disfrut茅is de esta Novela Ideal de toda una gran libertaria como fue Antonia Maym贸n, una pedagoga libertaria que escribi贸 y colabor贸 con su pluma en revistas como Generaci贸n Consciente , Estudios , al terminar la guerra, fue  detenida por el fascismo paso una temporada en la c谩rcel, nunca pudo volver a la docencia, salvo dando clase particulares.

i recorda recolzar l鈥橝TENEU ENCICLOP脠DIC
aquest any celebrem el 120 aniversari de l鈥橝teneu Enciclop猫dic i el 45 del Centre de Documentaci贸 Hist貌ric Social.
si us plau,
col路labora amb l鈥橝teneu Enciclop猫dic /Centre de Documentaci贸 Hist貌ric Social
Necessitem la teva col路laboraci贸 per fer ateneisme.
Participa ens els debats que s贸n cursos de formaci贸, apr猫n a escoltar i quan sigui l鈥檋ora dona la teva versi贸.

Necessitem una mirada cr铆tica per crear un nucli de reflexi贸 i opini贸 important.
Ateneu Enciclop猫dic 茅s una entitat culturalment i socialment amb car脿cter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinaci贸.
Que solament pot funcionar assembleariament.

Col路labora tant econ貌micament com aportant els teus projectes.
Cal Funcionar per assemblea general i una bona junta, que tingui capacitat i din脿mica per generar esdeveniment culturals i socials de projecci贸, amb humilitat i l鈥檋oritz贸 tra莽at.
Fes-te鈥檔s soci de l鈥檃teneu enciclop猫dic pots fer un ingr茅s al n煤mero de compte corrent de l鈥檃teneu enciclop猫dic, Centre de Documentaci贸 Hist貌ric Social (pregunta pel num. Compte)
salut
Manel Aisa P脿mpols
Autor font: Ateneuenciclopedicpopular.org