Febrer 24, 2023
Per Nord-Estl Libertari
2,007 vistes

El dissabte 11 de març hi ha convocada a Barcelona per la CGT una manifestació davant la pujada asfixiant de preus 

Des de la CGT de Girona estan organitzant autobusos perquè aquell dia els diferents poders escoltin la veu de les treballadores de les comarques gironines 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gavarres, Gironès) 24/02/2024.- El Secretariat Permanent de la CGT de Girona informa que el dissabte 11 de març, a les 11 del matí des de la Delegació del Govern espanyol, el conjunt de la Confederació General del Treball es manifestarà pels carrers de Barcelona per denunciar la pèrdua de poder adquisitiu que estem patint les persones treballadores. I és que només a les comarques gironines, la cistella de la compra s’ha pujat més d’un 12% que fa un any. 

Sou moltes les seccions sindicals de la CGT que es troben en processos de negociacions de convenis, o que estan patint signatures vergonyoses per part dels sindicats anomenats majoritaris, per no parlar de les situacions de pobresa extrema que no paren de créixer al nostre voltant.  

En aquest context, només queda sortir al carrer per recordar a l’Estat, patronal i a la classe política, que ens governa, que volem uns salaris i condicions de vida DIGNES. 

A més a més, aquesta mobilització coincideix amb el centenari de l’assassinat de Salvador Segui, una de les figures cabdals del sindicalisme a casa nostra. I per aquest motiu la manifestació acabarà davant les 3 xemeneies de Barcelona, un lloc on es trobava l’empresa La Canadenca, i per tant, un espai de lluita on la classe treballadora va aconseguir per primer cop la jornada de les 8 hores. 

Des de la CGT de Girona estan organitzant autobusos perquè aquell dia els diferents poders escoltin la veu de les treballadores de les comarques gironines. 

Totes aquelles persones que es vulguin apuntar de forma gratuïta, teniu fins el dimecres 8 de març a les 23.59h mitjançant el correu [[email protected]].  

Es sortirà a la ciutat de Girona el dissabte 11 de març des del local de la CGT gironina a les 08:15h i la tornada serà el mateix dia entre les 14 i 15 hores. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com