Juny 24, 2022
Per Nord-Estl Libertari
240 vistes
El CDR de Vic crema ninots amb els noms d'ERC, Junts i CUP

Des de sectors independentistes d’esquerres de Vic es cremen a la foguera ninots d’ERC, Junts i CUP per celebrar la revetlla de Sant Joan 

El Comit猫 de Defensa de la Rep煤blica vigat脿 ha publicat un v铆deo per felicitar la revetlla amb l’acci贸 de protesta independentista        

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d’Osona) 24/06/2022.- Llegim que un any despr茅s de la investidura de Pere Aragon猫s, membres del moviment independentista catal脿 s’estan pronunciant en contra dels partits pol铆tics parlamentaris que representen a l’independentisme al Parlament de Catalunya.  

El CDR de Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d’Osona) ha felicitat la nit de Sant Joan amb un v铆deo on es pot veure com cremaven a la foguera ninots que portaven cartells amb els noms d’ERC, Junts i CUP. “Bona revetlla a tots! El foc purificador!”, ha dit el Comit猫 de Defensa de la Rep煤blica de Vic per celebrar la festivitat. Al v铆deo que han publicat a les seves xarxes socials, es pot veure a tres individus vestits de negre portant ninots blancs que han adornat amb les denominacions de les tres formacions pol铆tiques parlament脿ries. 

Anteriorment, el CDR de Vic havia publicat un fotomuntatge d’una imatge de Pere Aragon猫s i el rei Felip VI amb un dibuix de flames superposat. Tamb茅 havia il路lustrat el seu missatge sobre la manifestaci贸 per boicotejar l’acte de la Fundaci贸 Princesa de Girona amb la fotografia de la crema d’un ninot semblant al monarca. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com