Març 12, 2021
Per Nord-Estl Libertari
213 vistes

El Club Nàutic l’Estartit s’oposa al parc eòlic marí de la badia de Roses 

Aquest projecte, amb un impacte visual i estètic sense precedents, s’ubicaria enfront d’un dels litorals més protegits del nostre territori, envoltat d’espais protegits 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L’Estartit (Torroella de Montgrí, Baix Ter, Baix Empordà, comtat d’Empúries) 12/03/2021.- Llegim al Diari de Girona que el Club Nàutic l’Estartit s’ha posicionat contrari al parc eòlic marí projectat a la badia de Roses per l’impacte sobre el paisatge i les activitats. 

«Sorpresa i incredulitat perquè es tracta d’un projecte faraònic que suposadament pretén la instal·lació de 82 aerogeneradors de tecnologia offshore, amb una capacitat total de 1000 MW», han manifestat. 252 metres d’altura i 230 d’envergadura, el que consideren són «autèntics monstres marins, amb una altura superior a la torre més alta de la futura Sagrada Família de Barcelona». 

Aquest projecte, amb un impacte visual i estètic sense precedents, s’ubicaria enfront d’un dels litorals més protegits del nostre territori, envoltat d’espais protegits, recorden. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com