Agost 1, 2021
Per Nord-Estl Libertari
217 vistes


Ecologistes acusen el Festival de Cap Roig de talar arbres per ampliar l’aparcament 

L’Ajuntament va comprovar i que va fer que s’obr铆s un expedient de protecci贸 per tal d’esclarir el perqu猫 d’aquests abocaments en una zona a tocar del bosc  

Tot plegat per escotar Raphael i altres   

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Calella de Palafrugell (Palafrugell, Gavarres mar铆times, Baix Empord脿, comtat de Girona) 01/08/2021.- Segons un despatx de l’Ag猫ncia Catalana de Not铆cies, la plataforma Salvem El Crit de Palafrugell (Gavarres mar铆times, Baix Empord脿, comtat de Girona) denuncia que el festival Jardins de Cap Roig ha ampliat els aparcaments sense tenir cap llic猫ncia per fer-ho.  

El portaveu de l’entitat, Josep Maria Piferrer, assegura tamb茅 que els promotors de l’esdeveniment han talat arbres i enterrat la vegetaci贸 amb terra i part de la runa que quedava de la remodelaci贸 que s’ha fet a l’auditori. 

Un punt que l’Ajuntament va comprovar i que va fer que s’obr铆s un expedient de protecci贸 per tal d’esclarir el perqu猫 d’aquests abocaments en una zona a tocar del bosc.  

Per la seva banda, qui organitza el Festival de Cap Roig, la Fundaci贸 La Caixa nega haver ampliat l’aparcament tal i com assegura l’entitat, tot i que reconeix que es va deixar de manera “puntual” runa en una zona de l’aparcament. Fonts de la Fundaci贸 La Caixa han deixat clar que aquests abocaments. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com