Novembre 4, 2021
Per Nord-Estl Libertari
276 vistes


Ebri Knight denuncia un cas d’assetjament la nit del concert a barraques de Girona 

Un assistent al concert va causar diversos episodis d’assetjament a una treballadora de la parada de marxandatge, exposa el grup  

La situaci贸 es va resoldre gr脿cies al Punt Lila 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Giron猫s, comtat de Girona) 04/11/2021.- Llegim al Diari de Girona que grup Ebri Knight ha denunciat a les xarxes socials un cas d’assetjament la nit que va tocar a les barraques de Girona, dissabte 30 d’octubre. “El dissabte passat, durant el concert de Girona, la companya que treballa a la nostra parada de marxandatge va patir diversos episodis d’assetjament per part d’un dels assistents al concert”, exposa la banda, en un fil a Twitter

Ells mateixos expliquen que la situaci贸 es va poder resoldre gr脿cies al Punt Lila habilitat per l’Ajuntament de Girona a l’esplanada de La Copa. 

Ebri Knight ha lamentat que “no 茅s el primer cop que vivim una situaci贸 aix铆” i per aquest motiu han decidit visibilitzar el cas: “ara que estem recuperant la normalitat, els espais d’oci segueixen sent espais no segurs per a les dones i molts altres col路lectius“, han alertat. 

Per tot plegat, el grup ha apel路lat a la “responsabilitat col路lectiva” per “capgirar aquesta realitat“, i ha agra茂t les persones i col路lectius que treballen “en fer dels espais d’oci un espai m茅s lliure i m茅s segur“. 

Punt Lila a barraques 

El Punt Lila 茅s un espai habilitat a l’esplanada de La Copa durant les nits de barraques, on qualsevol persona es pot adre莽ar si pateix o veu una agressi贸 masclista. Es tracta d’un punt gestionat per un equip de dinamitzadores expertes en sensibilitzaci贸 contra les conductes sexistes. Proporcionen informaci贸, assessorament i atenci贸 davant d’agressions sexistes, i tamb茅 deriva les den煤ncies a la Policia Local o als Mossos d’Esquadra.   
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com