Agost 28, 2022
Per Nord-Estl Libertari
648 vistes

Borràs dóna suport a l’agent independentista Albert Donaire 

Donaire acusa la direcció dels Mossos d’Esquadra d'”assetjament” i assenyala el director general Pere Ferrer. Segons afirma, pateix “persecució ideològica per part de la divisió d’assumptes interns“, que l’ha expedientat 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Olot (la Garrotxa, comtat de Besalú) 28/08/2022.- Llegim que Laura Borràs, presidenta de Junts, ha demanat ara als seus seguidors de Twitter que ajudin econòmicament el mosso independentista, inclòs a la candidatura de Junts a les eleccions del 14-F, Albert Donaire, perquè aquest es pugui pagar els advocats en els diferents litigis que manté amb el cos policial autonòmic. 

Donaire acusa la direcció dels Mossos d’Esquadra d'”assetjament” i assenyala el director general Pere Ferrer. Segons afirma, pateix “persecució ideològica per part de la divisió d’assumptes interns“, que l’ha expedientat. 

Fa anys que pateixo mobbing per part d’una caporala” del cos, afirma Donaire, en referència a Inma Alcolea, expedientada al seu torn per denunciar la politització dels Mossos. 

Donaire anuncia que “aviat emprendré accions contra la Direcció General de la Policia i el cos de Mossos“. És per això que sol·licita diners. Borràs i, d’altra banda, Marta Madrenas (Junts), alcaldessa de Girona i diputada al Parlament de Catalunya, ja han col·laborat.  
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com