en / fr / es / pt / de / it / ca / el

Les notícies de 74 col·lectius anarquistes es publiquen automàticament aquí
Notícies actualitzades cada dia 5 minuts

Descontrol amplia horitzons


Desembre 28, 2021
Per Descontrol
4 vistesAmpliem horitzons

Suposem que la majoria de vosaltres, que ja ens coneixeu, no vau caure en la nostra innocentada. Però per si de cas, volem deixar clar que en cap cas trobareu els nostres llibres en grans superfícies o distribuïts per grans empreses capitalistes. Ens oposem frontalment al seu model i apostem per un boicot clar de tot el sector cap a aquestes.

Aquí podeu trobar algunes de les nostres llibreries alternatives de confiança a Catalunya i a la resta de l’Estat, i el llistat segueix creixent!

També volem aprofitar per anunciar que en breu iniciarem les proves d’un nou programa informàtic de software lliure que estem desenvolupant per a dur a terme les tasques de distribució, cosa que ens permetrà deslliurar-nos dels programes privatius.

Equip de Descontrol Editorial
Autor font: Descontrol.cat
Comentari Al Fòrum


SEGUEIX-NOS
A TWITTER
SEGUEIX-NOS
A MASTODON
SEGUEIX-NOS
A TUMBLR


Samarretes Anarquistes ★ Enviament gratuït a tot el món


No laws, no borders
Ni dieu ni maître
Consume
Le peuple uni ne sera jamais vaincu
Good night white pride
Non-conforme
A.C.A.B. All Cops Are Bastards
Antifa Flags Splash
No pasaran
Antifascista! No borders, no nations.

Aquesta plataforma està totalment finançada per No Gods No Masters Cooperativa.
Les vendes també contribuir a recaptar fons per a donacions a diverses organitzacions anarquistes i organitzacions benèfiques activistes.Anarchist news | Noticias anarquistas | Actualité anarchiste | Anarchistische Nachrichten | Notícias Anarquistas | Notizie anarchiche | Notícies anarquistes | Αναρχική Ομοσπονδία

Tot el contingut provinent de llocs web externs. Les opinions són les dels col·laboradors i no necessàriament estan aprovades per Anarquia.cat o els seus socis. [Avís legal]