Novembre 24, 2021
Per Nord-Estl Libertari
300 vistes


Des del col路lectiu Guilleries denuncien el “pat猫tic sainet de rendici贸 autonomista” 

Guilleries, que ja havia carregat anteriorment contra els paper subsidiari per part del cos dels Mossos d’Esquadra en la repressi贸 contra independentistes, torna a recordar “la infame pol铆tica dels departaments d’Interior i de Presid猫ncia” de la Generalitat 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Giron猫s, comtat de Girona) 25/11/2021.- Llegim a Llibertat.Cat que el col路lectiu Guilleries, format per agents independentistes del cos Mossos d’Esquadra, ha em猫s el comunicat 135 a trav茅s de les xarxes socials, en qu猫 analitza els canvis de suport a l’envestidura del govern auton貌mic de Catalunya. 

Guilleries, que ja havia carregat anteriorment contra els paper subsidiari per part del cos dels Mossos d’Esquadra en la repressi贸 d’independentites, torna a recordar “la infame pol铆tica dels departaments d’Interior i de Presid猫ncia“.  

En aquest nou comunicat descriu cr铆ticament el paper de l’administraci贸 auton貌mica i “l’acusaci贸 de la Generalitat, de bracet de la fiscalia espanyola“. 

El col路lectiu, que actua clandestinament, confirma la reculada dels partits parlamentaris en el seu posicionament independentista i que “cada cop s贸n m茅s els indicis que abonen la tesi que els partits que van obtenir el suport del 52% de la ciutadania per implantar la independ猫ncia no estan treballant per aquest objectiu, sin贸 per altres menys nobles i allunyats de l’inter猫s general“. En aquest sentit, argumenten que el “pat猫tic sainet de rendici贸 autonomista la trobem en la negociaci贸 del president Pere Aragon猫s ” amb els Comuns a la tramitaci贸 del pressupost de la Generalitat, reforcen la tesi “que els partits que van obtenir el suport del 52% de la ciutadania per implantar la independ猫ncia no estan treballant per aquest objectiu, sin贸 per altres menys nobles i allunyats de l’inter猫s general.” 

COMUNICAT DE LES GUILLERIES (n煤m. 135): 

En el darrer comunicat, fet p煤blic amb motiu del judici contra els ‘9 de Lledoners’, denunci脿vem la infame pol铆tica dels departaments d’Interior i de Presid猫ncia consistent en tolerar identificacions policials dubtoses i promoure injustificades acusacions penals. 

A l’inici del judici -en qu猫 es va trobar a faltar el suport dels presos pol铆tics d’ERC, quan els acusats ho van ser per participar en un acte en suport i solidaritat tamb茅 cap a ells- celebr脿vem la retirada de les acusacions contra 6 dels acusats i respecte dels 3 restants pos脿vem en dubte la seva culpabilitat, defensada per la fiscalia i la submissa Generalitat. 

Els nostres dubtes han estat ratificats pel propi jutjat, que ha absolt les 3 persones, les quals tot i aix铆 han hagut de pagar una injusta pena de banqueta durant m茅s de dos anys degut a l’acusaci贸 de la Generalitat, de bracet de la fiscalia espanyola. 

Un altre lamentable cas ha estat objecte d’una not铆cia recent signada pel reputat periodista del diari digital elM贸n, Quico Sall茅s, relativa a un ciutad脿 que en el marc de les protestes contra la sent猫ncia-farsa del TS a Lleida fou detingut i empresonat preventivament m茅s d’un mes. 

En l’atestat elaborat pels mossos de la Brimo que el van detenir van responsabilitzar-lo d’irrompre violentament a un comer莽 (acusaci贸 desmentida per tots ells en seu judicial), de cridar als policies ‘us matarem’ i de llen莽ar una pedra que va impactar contra un dels agents, fets negats pel detingut i per diversos testimonis no policials, com el mateix propietari del local assaltat. 

Per altra banda, properament s’iniciar脿 el judici contra 7 ciutadans que van protestar contra la investidura fallida del president a l’exili Carles Puigdemont, respecte dels quals el departament de la Presid猫ncia va anunciar a bombo i plateret la imminent retirada de la causa quan en realitat hi continuen personats. 

Una altra mostra d’aquest pat猫tic sainet de rendici贸 autonomista la trobem en la negociaci贸 del president Pere Aragon猫s amb el partit de J茅ssica Albiach, la lac脿ia de la metr貌poli, que va mostrar p煤blicament la papereta de vot en contra de les lleis del refer猫ndum i de transitorietat jur铆dica del 2017. 

Aquesta negociaci贸 ha culminat amb l’aval dels comuns a la tramitaci贸 del pressupost de la Generalitat, a canvi de l’aprovaci贸 d’ERC al pressupost de l’Ajuntament de Barcelona -despr茅s que la setmana passada s’hi neguessin rotundament- i al pressupost del govern espanyol. 

Cada cop s贸n m茅s els indicis que abonen la tesi que els partits que van obtenir el suport del 52% de la ciutadania per implantar la independ猫ncia no estan treballant per aquest objectiu, sin贸 per altres menys nobles i allunyats de l’inter猫s general. 

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMB脡 EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POL脥TICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS. 

Guilleries, 23 de novembre de 2021.” 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com