Octubre 25, 2021
Per Nord-Estl Libertari
228 vistes


Denuncien davant d’Inspecci贸 de Treball l’accident laboral de Sant Aniol de Finestres en qu猫 ha mort un treballador 

CCOO vol fer seguiment de les actuacions i demana que finalitzi el degoteig de morts a la feina 

Mor un home atrapat entre els ferros d’una m脿quina en una f脿brica de Sant Aniol de Finestres 

La v铆ctima, de 51 anys, 茅s ve铆 de Sant Feliu de Pallerols 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Aniol de Finestres (la Garrotxa, comtat de Besal煤) 25/10/2021.- Segons un despatx de l’Ag猫ncia Catalana de Not铆cies, CCOO ha presentat una den煤ncia davant d’Inspecci贸 de Treball pel cas de l’accident laboral de Sant Aniol de Finestres (la Garrotxa, comtat de Besal煤) en qu猫 ha mort un treballador. Des del sindical diuen que volen fer un seguiment de les actuacions d’inspecci贸 i que veuen “ineludible” la organitzaci贸 de les plantilles per fer “imprescindibles” els plans de prevenci贸 de riscos laborals. “I que finalitzi el degoteig de morts a la feina“, remarquen en un fil a Twitter. “La necessitat de delegats de prevenci贸 i el constant di脿leg entre l’empresa i treballadors en temes de seguretat 茅s el necessari cam铆 per reduir la sinistralitat en el m贸n laboral“, insisteixen. 

L’accident mortal en la feina ha tingut lloc aquest matinada quan la v铆ctima ha quedat atrapada entre els ferros d’una m脿quina. Ha passat cap a dos quarts d’una quan l’home estava operant amb una transportadora de palets. La v铆ctima tenia 51 anys i era ve铆 de Sant Feliu de Pallerols (la Garrotxa, comtat de Besal煤). 

Mor un treballador, de 51 anys, atrapat entre els ferros d’una m脿quina en una f脿brica de Sant Aniol de Finestres 

Un home ha mort la matinada d’aquest dilluns a causa d’un accident laboral despr茅s de quedar atrapat entre els ferros d’una m脿quina a Sant Aniol de Finestres. Els fets han tingut lloc a dos quarts d’una de la nit, quan l’home treballava amb una transportadora de palets i ha quedat atrapat. L’empresa ha avisat els cossos d’emerg猫ncia. Fins al lloc dels fets s’hi han despla莽at diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d’Investigaci贸 dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i tres m茅s del Sistema d’Emerg猫ncies M猫diques (SEM). La v铆ctima tenia 51 anys i era ve铆 de Sant Feliu de Pallerols. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com