Desembre 13, 2022
Per Nord-Estl Libertari
1,515 vistes

La PAH Girona i Salt convoca la ciutadania, les entitats i els mitjans de comunicació a dos quarts de nou del matí davant el bloc del carrer Monturiol núm. 2 de Girona per impedir el desallotjament de la Sareb 

Una presumpta estafa de l’immobiliària, a la qual han abonat les mensualitats fins que fa aproximadament un any van rebre la notificació que l’edifici s’havia subhastat per impagament de l’empresa promotora i se l’havia quedat la Sareb 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 13/12/2022.- Demà, 14 de desembre, a les nou del matí, 35 persones, entre les quals set menors, seran expulsades de casa seva, situada en un bloc de pisos del barri de Sant Narcís de Girona (carrer Narcís Monturiol, número 20), a mans actualment de la Sareb o Societat de Gestió d’Actius de la Reestructuració Bancària, que es nega a negociar lloguers accessibles.  

Totes les veïnes i tots els veïns, explica la Plataforma d’Activistes per l’Habitatge (PAH) de Girona i Salt, han estat afectades i afectats per una presumpta estafa de l’immobiliària, a la qual han abonat les mensualitats fins que fa aproximadament un any van rebre la notificació que l’edifici s’havia subhastat per impagament de l’empresa promotora i se l’havia quedat la Sareb.  

L’Ajuntament de Girona declara que s’han fet totes les accions i pressions cap a la Sareb i que les continua fent.  

Desallotjaran aquestes persones vulnerables –no poden assumir preus de mercat–, algunes d’edat avançada i d’altres amb discapacitat, i un fons voltor serà el nou propietari. No és el que caldria esperar d’un organisme amb capital públic. Per impedir-ho la PAH Girona i Salt convoca la ciutadania, les entitats i els mitjans de comunicació a dos quarts de nou del matí davant del bloc. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com