Novembre 22, 2020
Per CNT Terrassa
406 vistes


Davant els greus fets que estan succeint a causa de la pneumonia de Wuhan, des  de CNT Terrassa, seguim amb preocupació els fets i més enllà de les mesures de solidaritat que van sorgint arreu, creiem que cal fer unes demandes per preservar la integritat física i la salut. Els llocs de treball no poden convertir-se en focus de propagació i el fet de no prendre mesures és una irresponsabilitat que ens hi fa jugar la vida, nostra o dels nostres éssers propers. El confinament general és el més adequat per tots aquells que no es dediquin a produir o distribuir béns de primera necessitat. I aquells que no tinguin més remei perquè produeixen o distribueixen béns de primera necessitatho ho han de fer sota mesures segures per la seva salut.

Però per evitar riscos no podem caure al xantatge que patronal i sindicats pactistes estan oferint per salvar dividends: Acomiadaments massius exprés temporals o definitius. Amb el nostre treball hem pagat una caixa per oferir seguretat social per casos de dificultats de salut, i és ara que l’hem d’exigir, quan sinó? Demanem la remuneració com a baixa mèdica durant el confinament necessari.

També es preveu que hi hagi un fort increment tan de consultes com d’ingressos a hospitals, els quals ja estaven saturats i tocats per les mesures d’austeritat pressupostària anti-crisi dels Estats. Exigim que es reforcin  d’una vegada els equips de salut i les instal·lacions d’emergència per poder fer un correcte seguiment i aïllament dels pacients de risc.

Si estàs d’acord amb aquestes exigències, des de CNT Terrassa mantenim un canal de contacte per poder fer front a incidències relacionades, pots contactar via aquest formulari de contacte: anant aqui o via correu a [email protected] i junts buscarem la millor manera per fer-hi front.
Autor font: Cntt.chickenkiller.com