Setembre 24, 2021
Per Nord-Estl Libertari
196 vistes

#FreePuigdemont: la lluita jur铆dica continua a l’exili 

TEMPS DE LECTURA: 1 minut i mig
Cridem la ciutadania a concentrar-se davant del consolat itali脿 de Barcelona per exigir l’immediat alliberament del president Carles Puigdemont, objecte avui d’una detenci贸 il路legal contr脿ria al dret europeu.

鈴 9h
馃搷  Carrer Aribau, 185 – BCN

#FreePuigdemont: la lluita jur铆dica continua a l’exili 

La detenci贸 del president Carles Puigdemont a Sardenya 茅s contr脿ria a la doctrina del Tribunal de Just铆cia de la UE. 脡s aix铆 perqu猫 l’euroordre d’octubre del 2019 est脿 suspesa i, per tant, es tracta d’una detenci贸 il路legal.

L’estat espanyol va recon猫ixer aquesta suspensi贸 davant del Tribunal General de la UE i aix铆 ho va recollir el mateix Tribunal en la seva resoluci贸 del 30 de juliol, on s’explicitava que cap pa铆s de la UE no executaria aquesta euroordre.

Posem en marxa tota la nostra maquin脿ria jur铆dica per tal que la legalitat s’imposi davant de les maniobres del Tribunal Suprem espanyol contra el dret europeu i que el president sigui alliberat de manera immediata.

Per m茅s joc brut que faci l’Estat espanyol en la seva deriva autorit脿ria i repressiva, el cam铆 cap a la Rep煤blica 茅s, m茅s que mai, irreversible.

 La lluita a l’exili s’ha demostrat efectiva per seguir lluitant per la independ猫ncia. Per seguir obtenint vict貌ries jur铆diques com les d’Alemanya, B猫lgica o Esc貌cia.
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com