Juliol 4, 2021
Per Nord-Estl Libertari
230 vistes

Crida per omplir el Tour d’estelades amb l’objectiu de visualitzar els anhels de llibertat del poble català 

Portar estelades el diumenge 11 de juliol entre Ceret i Andorra  

El Tour de France passa en terra catalana, diguem qui sem i què volem” 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Ceret (Baix Vallespir, Vallespir, comtat de Vallespir) 04/07/2021.- Llegim al portal Llibertat.Cat que les territorials nord-catalanes i de la Cerdanya de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han fet una criden a portar estelades l’11 de juliol entre Ceret (Baix Vallespir, Vallespir, comtat de Vallespir) i Andorra, el trajecte de l’etapa del Tour per terres catalanes. 

La crida és molt contundent: “Territorials de l’Assemblea inviten tots els catalans a omplir d’estelelades el Tour de France, el diumenge 11 de juliol quan aquest passa en terra catalana. 

L’1 d’octubre del 2017 més de 2.300.000 ciutadans de Catalunya van participar al referèndum sobre la independència. El resultat va ser aclaparador, malgrat la violència policial el 90,18 per cent de la ciutadania va expressar un vot a favor d’una República Catalana. 

La República va ser proclamada pel Parlament català el 27 d’octubre del 2017 però l’Estat espanyol en va impedir el desenvolupament. 

D’ençà elecció rere elecció l’independentistme té majoria al Parlament. La societat catalana és majoritàriament independentista (52 per cent el 14 de febrer del 2021) però l’Estat espanyol bloqueja la voluntat del poble català. 

Les territorials nord-catalana i cerdana de l’Assemblea criden a portar estelades l’11 de juliol entre Ceret i Andorra. Si n’hi ha moltes, no se podran amagar.” 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com