Octubre 20, 2021
Per Nord-Estl Libertari
213 vistes


Crida en suport a la proposici贸 de llei de declaraci贸 del Parc Natural del Montseny 

S’ha realitzat una crida per arribar a la fita de les 50.000 signatures en suport de la proposici贸 de llei de declaraci贸 del Parc Natural del Montseny        

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Montseny (Baix Montseny, Vall猫s Oriental) 20/10/2021.- Llegim a Llibertat.Cat que en el marc de la campanya de recollida de signatures en suport de la proposici贸 de llei de declaraci贸 del Parc Natural del Montseny, de paratges naturals d’inter猫s nacional i de reserves naturals integrals, que est脿 a punt de finalitzar, s’han anunciat una darrera convocat貌ria de recollida de signatures. 

Tret que hi hagi not铆cies de darrera hora, el termini per lliurar les signatures recollides al Parlament de Catalunya finalitzar脿 el 8 de novembre del 2021. 

脡s per aix貌 que s’ha fet una crida a les persones que no han signat encara a favor de la proposici贸 de llei de protecci贸 del Montseny, per tal que feu un esfor莽 i us sumar-s’hi. 

Aquesta recollida de signatures es realitzar脿 el proper dissabte 23 d’octubre del 2021, de 10 a 13 hores, al Mercat de pag猫s de Cardedeu (Pla莽a de Sant Corneli, Cardedeu, Baix Montseny, Vall猫s Oriental). 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com