Desembre 16, 2021
Per Nord-Estl Libertari
354 vistes

Convoquen una concentraci贸 davant el restaurant Mooma per denunciar l’assassinat del cadell de gos Llamp 

L’acte es far脿 dissabte, 18 de desembre, de 13 h a 15 hores i la convocat貌ria s’est脿 difonent per xarxes socials 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palau-sator (Baix Ter, Baix Empord脿, comtat de Girona) 16/12/2021.- Segons informa R脿dio Capital de l’Empord脿 hi haur脿 dissabte una concentraci贸 a les 13 hores davant el restaurant Mooma de Palau-sator (Baix Ter, Baix Empord脿, comtat de Girona) en una convocat貌ria que s’est脿 difonent per xarxes socials com Facebook. Ser脿 una concentraci贸 pac铆fica en mem貌ria del cadell de gos Llamp que el propietari de les terres del restaurant va disparar quan l’animal va entrar a la seva propietat a principis de desembre. 

La concentraci贸, prevista amb una duraci贸 de dues hores segons el cartell, comen莽ar脿 al p脿rquing de Fontanilles i acabar脿 a un quil貌metre del p脿rquing del restaurant, tot i que a la convocat貌ria es diu que s’evitar脿 entrar a la propietat privada. Tamb茅 conviden a tothom qui vulgui assistir a l’acte de rebuig a l’assassinat d’en Llamp a portar espelmes, flors, pancartes o escrits en mem貌ria del cadell de gos. 

El gos, de nou mesos, va entrar a les terres del restaurant de Mooma, al terme de Palau-sator, despr茅s d’escapar-se de casa seva. El propietari de les terres, pare de l’encarregat del restaurant Mooma, el va disparar i matar. El cas s’est脿 investigant a nivell judicial. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com