Setembre 24, 2021
Per Nord-Estl Libertari
210 vistes


Avui a les places de pobles i ciutats 

Convoquen aquest divendres concentracions a les places dels ajuntaments contra la detenci贸 del Molt Honorable President Carles Puigdemont 

Aquetes protestes solid脿ries estan previstes a les 20:00h i s’han convocat a trav茅s de les xarxes socials 

Protestes des del mat铆 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Giron猫s, comtat de Girona) 24/09/2021.- Segons BETEV脡, aquest divendres a la tarda l’Associaci贸 de Municipis per la Independ猫ncia ha convocat protestes davant dels ajuntaments catalans contra la detenci贸 a Alguer de Carles Puigdemont. La convocat貌ria 茅s a les 20:00h i s’ha fet a trav茅s de les xarxes socials. 

Protestes des del mat铆 

Les protestes solid脿ries han comen莽at aquest mat铆 a primera hora davant el consolat itali脿 de Barcelona. Centenars de persones s’han concentrat des de les 9 del mat铆i despr茅s han tallat la Diagonal. Inicialment, la protesta l’havien convocada l’ANC i el Consell per la Rep煤blica Catalana s’hi han sumat nombrosos representants de JxC, amb la presidenta del Parlament, Laura Borr脿s, o Jordi Turull. Tamb茅 hi han participat l’exconsellera de Salut i vicepresidenta del Parlament, Alba Verg茅s (ERC), aix铆 com el president d’脪mnium Cultural, Jordi Cuixart, entre d’altres dirigents pol铆tics. 




Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com