Setembre 24, 2021
Per Nord-Estl Libertari
940 vistes

Avui a les places de pobles i ciutats 

Convoquen aquest divendres concentracions a les places dels ajuntaments contra la detenció del Molt Honorable President Carles Puigdemont 

Aquetes protestes solidàries estan previstes a les 20:00h i s’han convocat a través de les xarxes socials 

Protestes des del matí 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 24/09/2021.- Segons BETEVÉ, aquest divendres a la tarda l’Associació de Municipis per la Independència ha convocat protestes davant dels ajuntaments catalans contra la detenció a Alguer de Carles Puigdemont. La convocatòria és a les 20:00h i s’ha fet a través de les xarxes socials. 

Protestes des del matí 

Les protestes solidàries han començat aquest matí a primera hora davant el consolat italià de Barcelona. Centenars de persones s’han concentrat des de les 9 del matíi després han tallat la Diagonal. Inicialment, la protesta l’havien convocada l’ANC i el Consell per la República Catalana s’hi han sumat nombrosos representants de JxC, amb la presidenta del Parlament, Laura Borràs, o Jordi Turull. També hi han participat l’exconsellera de Salut i vicepresidenta del Parlament, Alba Vergés (ERC), així com el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, entre d’altres dirigents polítics. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com