Febrer 18, 2021
Per El Lokal
356 vistes


[CAT]
Ha arribat l鈥檋ora. Les xarxes de suport mutu alcem la veu i passem a l鈥檃cci贸.
Portem molts mesos assumint tasques que haurien de ser cobertes per les administracions p煤bliques: l鈥檃cc茅s a l鈥檃limentaci贸 i altres recursos b脿sics com habitatge, treball, atenci贸 als serveis鈥

Mentre la classe dirigent ens oblida i capgira les seves prioritats, nosaltres ens organitzem, sempre basant-nos en la solidaritat i el suport mutu. La nostra prioritat 茅s posar la vida i les persones al centre i per aix貌 fem un pas endavant.

No volen recon猫ixer les cues de la fam, es continuen produ茂nt desnonaments en plena pand猫mia, milers de persones segueixen en situaci贸 irregular administrativa, els ajuts continuen sense arribar鈥 Doncs les ve茂nes passem a l鈥檃cci贸.
Hi som, existim i ens volem fer veure. Per aix貌 convoquem una manifestaci贸 el proper diumenge 21 de febrer a Pla莽a Sant Jaume. Per defensar un model de ciutat que posi la vida al centre. Per lluitar per 鈥減a, papers, sostre i treball鈥 per a totes. Seguiu atentes a les xarxes! Anirem publicant novetats i m茅s informaci贸!
Ara, i sempre, apostem per la solidaritat, l鈥檕rganitzaci贸 i el suport mutu馃挜

Ens veiem als carrers鉁婐煆

Diumenge 21 Febrer
12:00
Pla莽a Sant Jaume

#interxarxesbcn
#vidaabansquecapital
#xarxessuportmutubcn

鈥斺斺斺斺斺

[CAS]

Ha llegado la hora. Las redes de apoyo mutuo alzamos la voz y pasamos a la acci贸n.

Llevamos muchos meses asumiendo tareas que deber铆an ser cubiertas por las administraciones p煤blicas: el acceso a la alimentaci贸n y otros recursos b谩sicos como vivienda, trabajo, atenci贸n a los servicios 鈥

Mientras la clase dirigente nos olvida y trastoca sus prioridades, nosotros nos organizamos, siempre bas谩ndonos en la solidaridad y el apoyo mutuo. Nuestra prioridad es poner la vida y las personas en el centro y por ello damos un paso adelante.

No quieren reconocer las colas del hambre, se siguen produciendo desahucios en plena pandemia, miles de personas siguen en situaci贸n irregular administrativa, las ayudas siguen sin llegar 鈥 Pues las vecinas pasamos a la acci贸n.
Estamos, existimos y nos queremos hacer ver. Por eso convocamos una manifestaci贸n el pr贸ximo domingo 21 de febrero en Plaza Sant Jaume. Para defender un modelo de ciudad que ponga la vida en el centro. Para luchar por 鈥減an, papeles, techo y trabajo鈥 para todas. Sigan atentas a las redes! Iremos publicando novedades y m谩s informaci贸n!

Ahora, y siempre, apostamos por la solidaridad, la organizaci贸n y el apoyo mutu馃挜

Nos vemos en los calles 鉁婐煆

Domingo 21 Febrero
12:00
Pla莽a Sant Jaume

#interxarxesbcn
#vidaabansquecapital
#xarxessuportmutubcn
Autor font: Ellokal.org