Juny 21, 2021
Per CGT Diputaci贸 De BCN
209 vistes

CONCENTRACI脫 EL 30 DE JUNY A CAN SERRA PER L鈥橢STABILITZACI脫 DEL PERSONAL INTER脥 DE LLARGA DURADA

A TOTA A LA PLANTILLA DE LA DIPUTACI脫 DE BARCELONA I ESPECIALMENT AL SEU PERSONAL INTER脥,

Des de les Seccions Sindicals de la CGT i de la I-CSC fem una CRIDA CONJUNTA a tothom a participar el proper dimecres dia 30 de juny, a les 11.45h a una CONCENTRACI脫 davant la seu corporativa de Can Serra (Rambla de Catalunya 126, BCN), amb motiu de la celebraci贸 de la sessi贸 plen脿ria d鈥檃quest mes de la Diputaci贸 de Barcelona.

Us convoquem per a fer sentir de nou les reivindicacions del personal inter铆 de llarga durada, i reclamar una soluci贸 justa i digna per a l鈥檈stabilitzaci贸 del mateix.

En concret, VOLEM:

  • Que la Diputaci贸 declari el seu suport a tots els empleats i empleades p煤bliques temporals de llarga durada, d鈥檃questa i de totes les administracions.
  • Que s鈥檕rdeni una auditoria per a analitzar les situacions d鈥檃b煤s de temporalitat en la plantilla, i que la Diputaci贸 reconegui aquest ab煤s.
  • Que se suspenguin temporalment les convocat貌ries de les places d鈥檕ferta p煤blica que s鈥檌dentifiquin en ab煤s de temporalitat, i que aquestes s鈥檈xcloguin dels processos selectius fins que no hi hagi una soluci贸 legislativa que doni compliment a la jurisprud猫ncia comunit脿ria.

Considerem que els pronunciaments recents del TJUE (Auto C-103/19 de 2 de juny, i Sent猫ncia C-726/19 de 3 de juny), que posen clarament en q眉esti贸 la doctrina que est脿 aplicant fins ara la judicatura espanyola en relaci贸 a l鈥檃b煤s de temporalitat, tant a la jurisdicci贸 social com a la contenciosa, ens refermen en la necessitat d鈥檃questes reivindicacions.

A m茅s, volem mostrar tamb茅 el nostre m茅s ferm REBUIG a la proposta per a la reforma de l鈥檃rticle 10 del TREBEP presentada pel Ministeri a la Mesa General de Negociaci贸 de les Administracions P煤bliques, la qual no considerem que pugui servir per a resoldre la reproducci贸 en el futur de l鈥檃b煤s de temporalitat a les administracions, sin贸 que va encaminada a empitjorar encara m茅s la precarietat laboral en el sector i constitueix, a m茅s, una evident porta oberta a l鈥檈xternalitzaci贸 i privatitzaci贸 de serveis p煤blics. Demanem que aquesta proposta sigui retirada.

Ens veiem el dia 30 a Can Serra.

PROU AB脷S DE TEMPORALITAT!  PER UNA SOLUCI脫 JUSTA I DIGNA PER AL PERSONAL INTER脥!

Seccions Sindicals de la CGT i la I-CSC a la Diputaci贸 de Barcelona

鈥-

Comunicat conjunt en PDF, per a descarregar: Clicant aqu铆.
Autor font: Cgtdiba.wordpress.com