Maig 26, 2021
Per Nord-Estl Libertari
151 vistes


Concentraci贸 a Girona contra la reforma laboral dem脿 dijous,  27 de maig, a les 17:00h, davant la seu a Girona de la Subdelegaci贸 del Govern espanyol 

Crida de la Secci贸 Sindical de Correus de la CGT  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 鈥(Corresponsalia de TVM) Girona (Giron猫s, comtat de Girona) 26/05/2021.- Des de la Secci贸 Sindical de Correus de la CGT us fem una crida a participar d’aquesta concentraci贸 contra la reforma laboral. Concentraci贸 a Girona dem脿 dijous,  27 de maig, a les 17:00h, davant la seu a Girona de la Subdelegaci贸 del Govern espanyol. 

La CGT crida a reprendre els carrers en defensa dels interessos dels qui suporten la pitjor part de les crisis i anuncia les primeres mobilitzacions descentralitzades pel 27 de maig 

“Les reformes laborals, lluny de millorar la qualitat de vida de les persones treballadores, han ajudat a consolidar un mercat laboral basat en la subcontractaci贸, l’especulaci贸 i la temporalitat, que lluny d’acabar amb l’atur ha aconseguit que l’estabilitat laboral nom茅s sigui possible en per铆odes continus de intermitencia. 

Les esmenes a les Reformes Laborals de PP i PSOE no solucionaran la greu situaci贸 que suporta la classe treballadora des de fa anys i 茅s necess脿ria la mobilitzaci贸 per a mostrar al govern de PSOE i Unides Podem el rebuig a la seva inacci贸. 

L’actual Executiu continua deixant passar el temps sense dur a terme la derogaci贸 de les Reformes Laborals, tant la de Zapatero com la de Rajoy. 

Les modificacions puntuals a aquestes dues Reformes Laborals, la de Zapatero en 2010 i la de Rajoy en 2012, no serveixen de res. CGT aposta per la derogaci贸 铆ntegrament per a evitar acomiadaments massius una vegada finalitzats els ERTO de la pand猫mia que encara ens assota, les indemnitzacions de mis猫ria en cas d’acomiadament, l’increment de la temporalitat que impedeix a la gent poder desenvolupar projectes de vida dignes, el desmantellament de la  negociaci贸 col路lectiva, la falta de supervisi贸 per part de l’autoritat laboral en els ERO i la rebaixa quant als seus requisits. 

脡s urgent mobilitzar-se com m茅s aviat millor per a evitar que els grans sindicats tornin a negociar engrunes a canvi de prebendes que en absolut significaran cap mena de millora per a la classe treballadora. 

CGT crida a reprendre els carrers en defensa dels interessos dels qui suporten la pitjor part de les crisis i anuncia les primeres mobilitzacions descentralitzades pel dijous 27 de maig. 

La lluita 茅s l’煤nic cam铆! 

Confederaci贸 General del Treball“. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com